Cumartesi05.10.2024

Bursa Valisi

Bursa Valisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

T.c. Bursa Valiliği

Bursa tarım memleketidir, sanat memleketidir, ticaret memleketidir, şifa memleketidir. Atatürk VALİ KARALOĞLU NDAN NEVRUZ BAYRAMI MESAJ.

Münir Karaloğlu Munirkaraloglu

Bursa valisi- Van eski valisi T.C. Bursa Valiliği BursaValiligi · 13h 13 hours ago. Vali munirkaraloglu Nevruz Bayramı münasabetiyle kutlama mesajı.

T.c. Bursa Valiliği Bursavaliligi

The latest Tweets from T.C. Bursa Valiliği BursaValiligi. Resmi Twitter Hesabı. Bursa.

Bursa Valisi

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, inançlı, vatansever, kültürlü, günümüz teknolojisine hakim birer.

Bursa Valisi

Münir Karaloğlu, Bursa Ulu Şehir in fotoğrafını paylaştı. Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa iş dünyasına olan desteğini ve yakın takibini biran olsun eksik.

Münir Karaloğlu

Vali Karaloğlu: Bursa, gerek verimli topraklarıyla, gerekse iklimi ile yüce varlığını hissettiren Vali Karaloğlu nun bugün ki durağı, Bursa İl Gıda Tarım ve.

Münir Karaloğlu T.c. Bursa Valisi

Van dan, kuşların, balıkların, çiçeklerin de valisi olarak uğurlandı. 02.08.2013 te Bursa Valiliği ne atandı. Halen Bursa Valiliği görevine devam etmektedir.

Kimdir

5 Bursa Valisi Münir Karaloğlu haberi Twitter dan duyurdu. Karaloğlu, Yoğun kar yağışı ve buzlanma bu gece ve yarın devam edeceğinden 19.

19 Şubat Perşembe Günü Bursa'da Okullar Tatil Mi? – Bursa Valisi

5 Bursa da okullar tatil mi sorusunun yanıtıyla Bursa Valiliği nin sitesi çöktü. Bursa Valiliği henüz 20 Şubat için karar almadı.

Bursa'da 20 Şubat Okullar Tatil Mi Bursa Valiliği Haberi

5 SON BİLGİ: Peki yarın yani 20 şubat Cuma günü Bursa da okullar tatil edildi mi? Edinilen bilgilere göre Bursa Valiliği nden bu yönde yapılmış.

Bursa'da Yarın Okullar Tatil Mi? 20 Şubat Cuma 2015 Bursa Valiliği

Bursa Valisi Yeşilay Kolu Başkanı Oldu Bursa haberi ve tüm yerel haberler için Hürriyet Yerel Haberler e tıkla!

Bursa Valisi Yeşilay Kolu Başkanı Oldu Bursa Haber

Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin AY, Bursa Valisi Münir KARALOĞLU nu makamında ağırladı. Ziyaret, Bursa Valisi Münir.

Bursa Valisi İl Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

5 Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye inşallah 2023, 2053, 2071 hedeflerine mutlaka ulaşacak ama mutlaka da sanayicimizle ulaşacağız dedi.

Bursa Valisi Karaloğlu Açıklaması

3 Bursa Valisi Münir Karaloğlu, dünya otomotiv sektöründe söz sahibi firmalara oto koltuğu üreten Diniz Johnson Controls Oto Donanım Sanayi.

Bursa Valisi Karaloğlu Diniz Johnson İşyerinde

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Düzce Valisi Ali İhsan Su ya nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Ali İhsan Su tarafından karşılanan Bursa Valisi Münir Karaloğlu,.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu'ndan Düzce Valisi Ali İhsan Su'ya Ziyaret

4 tarihinden itibaren İçişleri Bakanlığı müsteşarı olarak görev yapmaktayken, 30 Kasım 2007 tarihli Valiler kararnamesi ile Bursa Valisi olmuştur.

Şahabettin Harput

Merkez Valiliği ne atanan Bursa Valisi Şahabettin Harput, yerine gelen Van Valisi Münir Karaoğlu nun KCK davasında tutuklanan belediye başkanlarına.

Eski Bursa Vali Takdirimi İktidar Lehine Kullanırım

Bursa Valisi Vekili Ahmet Hamdi Usta dün Yenişehir ilçesi Çamönü Köyü nde 84 sokak köpeğinin öldürülmesiyle ilgili açıklama yaptı. Olaya köpek katliamı.

Bursa Valisi Hakkında Haberler

Yönetim Kurulu üyelerimiz Bursa Valisi Sn. Şahabettin Harput u makamında ziyaret etti. Çalışmalar ve meslekteki güncel konular hakkında bilgi aktarımı gerçekl.

Bursa Valisi Şahabettin Harput Ziyaret Edildi

Bursa bir çok alanda olduğu gibi emniyet alanında da ilklerin şehri olduğunu belirten Vali Karaloğlu: Ulu şehir, huzurun şehri diyebiliyorsak.

Bursa Valisi Sayın Münir Karaoğlu'nun İl Emniyet Müdürümüz

Pilot koltuk fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi Mefkure Özkılıç Zümbülova, Hüseyin Zümbülova ve Pazarlama Müdürü Haluk Yetek tarafından karşılanan Vali.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu Pilot Taşıt Koltukları Sanayi A.ş

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı nın Bursa daki yapılanması ve çalışmaları hakkında YİKOB Başkanı ve Vali Yardımcısı Bilal ÇELİK tarafından Vali.

T.c. Bursa Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı

Bursa Valisi Münir Karaloğlu 19 Mart günü Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret etti. Vali Karaloğlu na ziyaretinde İl.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu İl Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a duydukları sevgiden dolayı üçüncü çocuklarına Recep Tayyip ismini koyan İnegöllü.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu Haberleri

Bursa Valiliği İLE İLGİLİ HABERLER. tatil. Tüm yurtta etkili olan kar yağışı eğitimi de olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bursa Haberleri

Bursa Nilüfer'de bakım evinde işkence açıklaması

ASAYİŞ

3448 Gün 15 Saat 51 dk. önce yayınlandı

Bakan Müezzinoğlu'nun Balkansiad 12. Sinerji Toplantısı konuşması

POLİTİKA

3485 Gün 4 Saat 9 dk. önce yayınlandı

Domuz gribi salgın hastalık mı?

SAĞLIK

3485 Gün 11 Saat 2 dk. önce yayınlandı

1