Pazartesi30.09.2024

Bülent Arınç-Melih Gökçek tartışması

Bülent Arınç-Melih Gökçek tartışması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Bülent Arınç

Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek in ve Pazar günü yaptığınız açıklamalar sonrasında bir tartışma başladı.

Mansur Yavaş Bülent Arınç

Mansur Yavaş, Bülent Arınç-Melih Gökçek tartışmasına katıldı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan Melih Gökçek Açıklaması

13 Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili yaşadığı tartışmanın ardından bugün bir açıkma.

Melih Gökçek'ten Bülent Arınç'a Yanıt

Melih Gökçek, Bülent Arınç a Twitter hesabı üzerinden yaptığı Gökçek ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç arasındaki tartışma büyüyor.

Bülent Arınç'tan Melih Gökçek'e Ağır Cevap

Arınç, kendisine istifa çağrısı yapan Melih Gökçek i ağır mı ağır eleştirdi. ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç arasındaki tartışma sonrası gözler.

Bülent Arınç'tan Melih Gökçek'le İlgili Yeni Açıklama

11 Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile arasında geçen tartışmanın.

Melih Gökçek Bülent Arınç'ın Sözlerinin Ardından Cnn Türk'te

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Gökçek için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan. Erdoğan ın Ben konu mankeni değilim yanıtı ardından tartışma AKP içinde yayılıyor.

Arınç'tan Gökçek'e 'istifa' Cevabı Haysiyetli Bir İnsan Değil Kimin Ne

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, PKK ile yürütülen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve yandaş kalemlere ve gazetecilere Ama bunların kötü niyetli bir tartışma olduğunu söylemek için.

Arınç

Karşılıklı son açıklamalarla iyice alevlenen Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç.

Melih Gökçek Bülent Arınç Seni İstemiyoruz

RADİKAL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hükümet arasındaki tartışmaya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de.

Bülent Arınç Tartışmaların Odağında Kim Ne Dedi?

Artık bu saatten sonra AKP de ya Bülent Arınç istifa edecek ya Melih Gökçek? — Alican Uludağ alicanuludag 23 Mart 2015.

Melih Gökçek 'bülent Arınç... Seni İstemiyoruz'

Bu hafta sonu saray ile hükümet arasındaki çözüm süreci ve izleme heyeti üzerinden başlayan tartışmalara Ankara Büyükşehir Belediye.

Bülent Arınç Melih Gökçek'i Bombaladı

Bülent Arınç, Melih Gökçek i bombaladı. 23 Mart 2015 Pazartesi 18: Biz Cumhurbaşkanımızla duygusal tartışmalara girecek tiynette değiliz.

Akp Toz Duman! Bülent Arınç Melih Gökçek Kavgasında Neler Yaşandı

20 Melih Gökçek ile Hükümet sözcüsü Bülent Arınç arasında yaşanan tartışma, PKK açılımının iktidar kanadında yarattığı büyük parçalanmayı.

Bülent Arınç'tan Melih Gökçek'e Çok Sert Sözler

Bülent Arınç tan Melih Gökçek e çok sert sözler: İkincisi, yeni bir tartışma konusu ortaya atarak seçimlerden önce kafaları, zihinleri karıştırmak.

Melih Gökçek'ten Bülent Arınç'a Gezi Göndermesi

18 Dün Bülent Arınç ile büyük bir tartışmaya giren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün Twitter dan yeni bir açıklamada.

Gökçek Arınç Görevden Alınmalı

Erdoğan ve AKP arasındaki tartışmaya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de dahil oldu. Gökçek, Başbakan Yardımcısı Bülent.

Bülent Arınç

Bülent Arınç-Melih Gökçek krizinin perde arkası. İkincisi yeni bir tartışma konusu ortaya atarak seçimlerden önce kafaları, zihinleri karıştırmak.

Bülent Arınç

21 Bülent Arınç - Melih Gökçek çatışmasında en son Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek twitter üzerinden Hükümet Sözcüsü.

Cumhuriyet Gazetesi

Melih Gökçek in oğlu Osman Gökçek Bülent Arınç ın sert sözleri sonrasında Gökçek, Bugün babam ile Bülent Arınç arasında çıkan tartışma.

Başbakan'ın Bülent Arınç-Melih Gökçek tartışması yorumu

POLİTİKA

3477 Gün 12 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1