Çarşamba15.05.2024

Belisırma köyü

Belisırma köyü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Belisırma Köyü68500 Belisırma/aksaray

Ihlara vadisinin devamı olan Belisırma köyünde tarihi kiliseleri de içinde barındırmaktadır. Bunların başında Ala Kilise ve Direkli kilise gelmektedir. Köyde .

Belisırma Köyü

BELİSIRMA RESTAURANT Aksaray Sanal tur Ana Sayfa. Belisırma Köyü Ihlara Vadisi Türkiye/Aksaray/GÜZELYURT. Tel. : +90 382 457 30 57. Fax. : +90 382.

Belisırma Güzelyurt

BELİSIRMA KÖYÜ, Aksaray. 541 beğenme · 2 kişi bunun hakkında konuşuyor · 108 kişi buradaydı. Köyümüzün tanıtımına katkada bulunalım.

Belisırma Restaurant

Belisirma KÖYÜ - Haberleri, Aksaray. 619 beğenme · 8 kişi bunun hakkında konuşuyor · 12 kişi buradaydı. BELİSIRMA KÖYÜ RESMİ SİTESİ.

Belisırma Köyü Kübranın Nisanı

Güzelyurt İlçesine bağlı , ıhlara vadisi içinde, önceleri kuzey yakasına yerleşmiş daha sonra halkın imkanları geliştikçe yukarı düzlük alana yerleşmeye.

Belisırma Köyü Anatolıa

Habibe Tokgöz sizin için Gezilecek - Görülecek Yerler kategorisinde Belisırma Köyü başlığıyla harika bir yazı yazdı. Hemen okuyabilir ve.

Belisırma Köyü

BELİSIRMA KÖYÜ. Aksaray Güzelyurt Belisırma Köyü sayfasında eksik veya hatalı gördüğünüz bilgiler için bildirimde bulunabilirsiniz. Bilgi Güncelleme.

1