Pazar30.06.2024

Akyazı Spor Kompleksi

Akyazı Spor Kompleksi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Akyazı Spor Kompleksi

Yanal dan Akyazı Spor Kompleksi ne ziyaret. Trabzonspor da İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Kemal Başaran ve Ersun Yanal, Akyazı Spor.

Akyazı Spor Kompleksi

Akyazı Spor Kompleksi - Trabzonspor. 2245 likes · 325 talking about this. Stadımız hakkında güncel haberler.

Akyazı Spor Kompleksi

. en büyük 40 bin kişilik stadın da yer alacağı Akyazı Spor Kompleksi nde çalışmalar sürüyor. Peki bu muhteşem kompleks bittiğinde nasıl görünecek.

İşte Akyazı Projesi'nden Son Fotoğraflar

Akyazı projesinde son durum. 1 / 29 Sonraki. Trabzon Akyazı mevkisinde yapılacak olan 40 bin kişilik Akyazı Spor Kompleksi nde çalışmalar hızlandı.

Akyazı Projesinde Son Durum Foto Galerisi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi nin temelini attı. Yapılacak tesislerin maliyetinin 230 milyon lira olduğunu belirten Başbakan.

Trabzon Akyazı Spor Kompleksi'nin Temeli Atıldı

1 Hacıosmanoğlu, Başaran ve Yanal, yüklenici firma yetkililerinden stadyumun genel durumu, tesis binası ve antrenman sahaları hakkında bilgi.

Trabzonspor'dan Akyazı Spor Kompleksi'ne Ziyaret

AKYAZI SPOR KOMPLEKSİ NE ZİYARET. 03 Nisan 2015 Cuma, 11:02:10 Güncelleme: 11:03:24. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp.

Akyazı Spor Kompleksi'ne Ziyaret

1 HACIOSMANOĞLU VE YANAL AKYAZI SPOR KOMPLEKSİ Nİ ZİYARET Direktör Ersun Yanal, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi ni.

Hacıosmanoğlu Ve Yanal Akyazı Spor Kompleksi'ni Ziyaret Etti

Trabzonspor un Akyazı talebi. Akyazı spor kompleksi Haberleri - Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi inşaatı tüm hızıyla sürürken, Trabzonspor un talepleri.

Yönetimin Akyazı Spor Kompleksi ziyareti

SPOR

3376 Gün 5 Saat 20 dk. önce yayınlandı

1