Pazartesi01.07.2024

Adıyaman-Malatya yolu

Adıyaman-Malatya yolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Adıyaman

Adıyaman - Malatya yol haritası, Adıyaman dan - Malatya ya nasıl gidilir? Yol tarifi ve güzergah bilgileri.

Adıyaman

Adıyaman, Malatya yol haritası ve yol tarifi. Adıyaman dan Malatya ya Nasıl Gidilir? Yol Haritası » Adıyaman » Adıyaman » Malatya » Malatya. Adıyaman ile.

Adıyaman

Adıyaman-Çelikhan-Yeşilyurt-Malatya karayolu 40 yılı aşkın süre sonrasında trafiğe açıldı. Adıyaman-Malatya karayolundaki trafiği azaltmak.

Malatya

Son hali ile bu yolu daha da kısaltılarak 98 kilometreye düşürüldü. Halen kullanılmakta olan Adıyaman-Gölbaşı-Malatya karayolu 185 kilometredir. Malatya dan.

Çelikhan

Karayolları Genel Müdürlüğü, siyasilerin 2013 yılında yapımının tamamlanacağını açıkladığı Adıyaman-Çelikhan-Yeşilyurt-Malatya yolu için.

Adıyaman Malatya Kahramanmaraş Yol Haritası Turkish

Adıyaman, Adiyaman, Malatya, Kahramanmaraş, Kahramanmaras Yol Haritası Burada. Diger haritalar icin linkleri takip ediniz.

40 Yılı Aşkın Süredir Konuşulan Çelikhan Malatya Yolu Açıldı

Malatya da 40 yılı aşkın süredir konuşulan Adıyaman-Çelikhan-Yeşilyurt-Malatya yolu geçen ay trafiğe açıldı. İHA, 08 Ocak 2014 Çarşamba.

Çelikhan Malatya Yolu Kaç Kilometre

Malatya da 40 yılı aşkın süredir konuşulan Adıyaman-Çelikhan-Yeşilyurt-Malatya yolu geçen ay trafiğe açıldı. AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, 2013.

Adıyaman Çelikhan Yolu Ne Zaman Yapılacak?

Adıyaman -Çelikhan yolunun yapılması konusunda hiçbir çalışmanın İşte Adıyaman Malatya arasındaki yolun durumu, patika bir yol.

Çelikhan İlçesi Malatyaya Bağlanma Tercihinde Kararlı

Çelikhan-Malatya yolu yapılırsa, bu mesafe 34 kilometreye iniyor ki, bir solukta Çelikhanlılar, resmi işleri olmazsa Adıyaman a uğramayı göze alamıyorlar.

Adıyaman-Malatya yolunda trafik kazası: Minibüs şarampole yuvarlandı

ASAYİŞ

3367 Gün 0 Saat 32 dk. önce yayınlandı

1