Cumartesi28.09.2024

Adanaspor'un teknik direktörü

Adanaspor'un teknik direktörü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Adanaspor'un Teknik Direktörü

Adanaspor un teknik direktörü Güvenç Kurtar istifa etti. Uzel, Teknik Direktör Güvenç Kurtar ın istifasını açıkladığını ve görevinden ayrıldığını.

Adanaspor Teknik Direktörleri Listesi

Aşağıda, Adanaspor nın 1959 dan bugüne Adanaspor teknik direktörleri listesi bulunur. Kulüp, Kuruluşundan beri birçok teknik direktör değiştirdi ve ağırlıklı olarak yerli. Bu sayfa son olarak 9 Şubat 2015, 15:43 tarihinde güncellenmiştir.

Adanaspor Haberleri

Adanaspor haberleri, son dakika adanaspor haber ve gelişmeleri burada. Adanaspor Teknik Direktörü Kurtar İstifa Etti.

Adanaspor'un Yeni Teknik Direktörü Güvenç Kurtar

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Teknik Direktör Güvenç Kurtar ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Kurtar ile 1,5.

Son Dakika Adanaspor Haberleri

15:48 Adanaspor Teknik Direktörü Kurtar İstifa Etti PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor un teknik direktörü Güvenç Kurtar, yönetim kurulu ile karşılıklı uzlaşarak.

Adanaspor'da Güvenç Kurtar Dönemi Sona Erdi

13 Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet Futbol sayfasında! Lig takımlarından Adanaspor un teknik direktörü Güvenç Kurtar istifa etti.

Adanaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar İstifa Etti!

15 Lig takımlarından Adanaspor un teknik direktörü Güvenç Kurtar ın istifa Adanaspor olarak kendisini verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür.

Adanaspor'un Teknik Direktörü

Lig : Adanaspor ile ilgili son spor haberleri, Takım fikstürleri, puan durumları ve Lig takımlarından Adanaspor un teknik direktörü Güvenç Kurtar istifa etti. 9.

Adanaspor

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Kartalspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör arayışını hızlandıran Adanaspor un, sezon başından bu yana.

Adanaspor teknik direktörü Güvenç Kurtar istifa etti

SPOR

3475 Gün 16 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1