Çarşamba30.07.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - YALOVA
01 Mayıs 2015 - 07:57:00

Yalova Altınova'da gıda zehirlenmesi: 91 tünel işçisi yemekten zehirlendi!

Yalova'nın Altınova ilçesinde, Tünel inşaatında çalışan üç firmaya ait 91 kişi yedikleri yemeklerden zehirlendi. Yalova Devlet Hastanesi acil servisini dolduran hastalarda, mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı teşhisiyle tedavilerine başlandı.
Yalova Altınova'da gıda zehirlenmesi: 91 tünel işçisi yemekten zehirlendi! 0 Yalova'nın Altınova ilçesinde, Tünel inşaatında çalışan üç firmaya ait 91 kişi yedikleri yemeklerden zehirlendi. Yalova Devlet Hastanesi acil servisini dolduran hastalarda, mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı teşhisiyle tedavilerine başlandı.
Öğle yemeğinde yedikleri, köfte, nohut ve pilavın ardından, akşam yemeğinde domates çorbası ve mercimek yedikten sonra rahatsızlanan işçiler Yalova Devlet Hastanesi acil servisini hınca, hınç doldurdu.

Yalova Devlet Hastanesi Genel Sekreteri Ünal Küçük yaptığı açıklamada, "7 uzman doktor ile hastalarımıza müdahale ettik. Şu an hayati tehlikesi olan bir hastamız bulunmuyor. Hastanemizde yatacak hastalar için yataklar hazırlandı. Endişe edilecek bir durum yok. Her şey kontrolümüz altında" dedi.

(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Tüp Bebek Merkezi, Facebook, ayşen gruda kızı, rize elmalı köyü derneği, kadın cinayetlerini durduracağız platformu konya, devlet bahçeli zülfikar, george clooney perez hilton, yalçın akdoğan doğum yeri, tevrat türkçe, fenerbahçe ülker yorumları, kürtler hakkında güzel sözler, jammer buy, lokum çeşitleri ve tarifleri, nevruz bayramı kutlamaları, azerbaycan konsolosluğu istanbul, seyfullah hacımüftüoğlu iletişim, podyum defile,