Cumartesi28.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - VAN
17 Ağustos 2015 - 11:48:09

Van Muradiye'de askere silahlı saldırı

Van'ın Muradiye ilçesindeki askerlik şubesi ile jandarma lojmanlarına bir grup PKK'lı tarafından silahlı saldırı düzenlendi.
Van Muradiye'de askere silahlı saldırı 0 Van'ın Muradiye ilçesindeki askerlik şubesi ile jandarma lojmanlarına bir grup PKK'lı tarafından silahlı saldırı düzenlendi.
Alınan bilgilere göre, bugün öğle saatlerinde ilçe merkezindeki askerlik şubesi ve jandarma lojmanlarına PKK üyeleri tarafından parça tesirli el yapımı bomba, uzun namlulu silah ve tabancayla ateş açıldı. Saldırıdan sonra olay yerinden kaçan PKK'lılar tabancayı düşürürken, bölgede çok sayıda boş kovan bulundu. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, kaçan PKK'lıların yakalanması için geniş çaplı arama başlatıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Niyazi Nefi Kara, Salim Bacaksız, zeynep casalini tarif, ayvalık ulaşım, istanbul adli tıp kurumu çalışanları, gaziantep üniversitesi ziraat fakültesi, bodrum akşamları, hakan akkaya logosu, çaykur ıhalelerı, arda turan zenite attığı gol, çin harfleri, meltem özbek medcezir, lenfoma aşısı, demokrasi günü, lenfoma mide bulantısı yaparmı, ayrancı derneği, ersan adem gülüm ve sevgilisi,