Pazar22.09.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - VAN
13 Nisan 2015 - 09:42:09

Van Bahçesaray'da yol temizleme ekibinin üzerine çığ düştü

Van Bahçesaray karayolunu kar yığınlarından temizleme çalışması yapan karayolları ekibinin üzerine çığ düştü. Çığ altında kalan bir personel kendi imkanlarıyla kurtulurken yaşananlar saniye saniye görüntülendi.
Van Bahçesaray'da yol temizleme ekibinin üzerine çığ düştü 0 Van Bahçesaray karayolunu kar yığınlarından temizleme çalışması yapan karayolları ekibinin üzerine çığ düştü. Çığ altında kalan bir personel kendi imkanlarıyla kurtulurken yaşananlar saniye saniye görüntülendi.
Geçen hafta Van-Bahçesaray yolu düşen ve çok sayıda insanın yolda mahsur kalmasına neden olan çığ felaketinin ardından çalışma başlatan Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü 111. Şube Şefliği'ne bağlı ekibin üzerine çığ düştü. Bir personel tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülenen çığ, tüm yolu kapladı. Çığ altında kalan ve kendi imkanlarıyla kurtulan bir işçi, yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı. Karayolları ekibi, yol açma çalışmalarına daha sonra devam etti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Uluslararası Otomobil Federasyonu, Gazipaşa, gizem hatipoğlu evlendi, ekrem çelebi neşet ertaş, ahmet iyimaya danışmanı, böbrek sintigrafisi, gizem hatipoğlu özgeçmiş, mustafa yumlu babası, atiba hutchinson beşiktaş, idris baluken özcan yeniçeri kavga, tokat merkez, av tüfeği fişek çeşitleri ve özellikleri, umut bulut oyunu, çukurca tedaş, recep tayyip erdoğan üniversitesi şifre, gümüşhacıköy üniversitesi bölümleri, zincirlikuyu vergi dairesi adres harita,