Cumartesi21.09.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
18 Nisan 2015 - 15:13:54

Üsküdar-Harem yolu kapalı

İstanbul'da bugün yapılacak olan "51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun Tanıtım Etkinliği" dolayısıyla Üsküdar-Harem Sahil yolu çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı.
Üsküdar-Harem yolu kapalı 0 İstanbul'da bugün yapılacak olan "51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun Tanıtım Etkinliği" dolayısıyla Üsküdar-Harem Sahil yolu çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı.
İstanbul'da bugün yapılacak olan "51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun Tanıtım Etkinliği" dolayısıyla bazı yollar kademeli olarak trafiğe kapatıldı. Bu kapsamda saat 07.00 sıralarında Üsküdar-Harem Sahil yolu girişleri dubalar koyularak çekici vasıtasıyla çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Sahil yoluna girmek isteyen sürücüler ise trafik polisleri tarafından alternatif güzergahlara yönlendirildi. Saat 07.00'dan etkinlik bitimine kadar trafiğe açık olan alternatif yolların ise "Nuh Kuyusu Caddesi, İcadiye-Bağlarbaşı Caddesi, Tıbbiye Caddesi, Dr. Eyüp Aksoy Caddesi" olduğu belirtildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Üsküdar-Harem yolu kapalı Üsküdar-Harem yolu kapalı Üsküdar-Harem yolu kapalı Üsküdar-Harem yolu kapalı Üsküdar-Harem yolu kapalı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Kural, insülin hormonu ne işe yarar, altın fiyatı, sıtkı serhat yıldırım, emine ülker tarhan yaş, doğalgaz fiyatı karabük, saruhanlı orman işletme müdürlüğü, mehmet yıldızhan basketbol, fırat üniversitesi hastanesi romatoloji, çanakkale su ürünleri fakültesi puanları, nevin gökçek koleji, mısır cipsi, arapça vav ne demek, bahçeşehir üniversitesi sahibi, tolga zengin sakatlandı, ergenekon bitti mi,