Pazartesi07.07.2025
HABERLER - ÇEVRE - TÜRKİYE - BURSA
09 Nisan 2015 - 21:06:20

Uludağ'da kar kalınlığı kaç metre?

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı, nisan ayında yağan karla birlikte 160 santimetreye çıktı.
Uludağ'da kar kalınlığı kaç metre? 0 Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı, nisan ayında yağan karla birlikte 160 santimetreye çıktı.
Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava, Bursa'da da etkisini gösteriyor. Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da 14. kilometreden itibaren kar yağışı görülüyor. Yoğun tipi sebebiyle dağ yolu kapanırken, kara yolları ekipleri ulaşımı sağlamak için çaba gösteriyor. Ayrıca kar yağışıyla ortaya kartpostallık görüntüler de çıktı.
Öte yandan, Uludağ'da kar kalınlığı 160 santimetreye çıktı. Yarın öğle saatlerine kadar kar yağışı beklenen Uludağ'da gece en düşük sıcaklık eksi 7, gündüz ise eksi 1 derece olarak ölçüldü.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Uludağ'da kar kalınlığı kaç metre? Uludağ'da kar kalınlığı kaç metre? Uludağ'da kar kalınlığı kaç metre? Uludağ'da kar kalınlığı kaç metre?

Yorum Yaz:



Aramalar:

hazır çorba, Avea, sanat gezgini, star gazetesi şöför iş ilanları, birinci dünya savaşı üçlü itilaf devletleri, ressam kutluğ ataman, ergenekon belgeseli, hendek anadolu lisesi, enfeksiyon hastalığı nasıl geçer, ahmet atakan son röportaj, inegöl devlet hastanesi tahlil, osman şahin akhisar, turgut özal bulvarı malatya, android kitap, karaca perde, müze ve ören yerleri, hacı sabancı mal varlığı,