HABERLER - GENEL - UKRAYNA - KİEV
11 Aralık 2015 - 12:52:51
Ukrayna'da yolsuzlukla suçlanan meclis üyesini çöpe attılar
Ukrayna'da maskeli bir grup, yolsuzluk yapmakla suçladıkları eski Meclis Üyesi Nikolay Shershun'u darp edip çöp konteynerine attı.

0
Ukrayna'da maskeli bir grup, yolsuzluk yapmakla suçladıkları eski Meclis Üyesi Nikolay Shershun'u darp edip çöp konteynerine attı.
Ukrayna'nın batısındaki Kiev kentinde aşırı sağcılardan oluşan bir grup eski Meclis Üyesi Nikolay Shershun'un ofisini bastı. Maskeli kişiler, kent çevresindeki ormanlık alanı yok ederek araziyi yağmalamakla suçladıkları Shershun'u bir süre kent sokaklarında gezdirdi. Daha sonra Shershun'u bir çöp konteynerine atan öfkeli kalabalık, ağzını kapattıkları çöp konteynerini dakikalarca tekmeledi. Öfkeli kalabalığın şiddetine maruz kalan Ukraynalı bürokratın olay yerine gelen polis tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Olayın ardından açıklama yapan Nikolay Shershun, "Beni konuşmak için çağırdılar. Ancak olay beni yumruklamalarıyla son buldu" dedi.
(İHA)
Aramalar:
Mahmut Özen,
Kumbaracı4 Türk İslam Eserleri Sanat Galerisi,
mazıdağı ışıkyaka,
metin akpınar sivri akıllılar,
hülya avşar tiryakinim,
eskişehir osmangazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesi doktorları,
alanya belediyesi gazipaşa havaalanı,
sinop ilahiyat,
türkiye cumhuriyeti para birimi,
karşıyaka belediyesi jimnastik,
aydın ayaydın,
özdanacı sucuk,
yunanca merhaba,
kaçakçılık temyiz,
kemençe notalı şarkılar,
uludere şenoba mevlana ilköğretim okulu,
beykoz belediyesi çöp toplama,