Cuma18.10.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
06 Nisan 2015 - 15:03:46

Twitter ne zaman açılacak?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz ile fotoğrafları kaldırmayan Twitter'a erişimi engelledi. Twitter, erişim yasağının ardından Twitter Policy hesabı üzerinden ilk açıklamayı da yaptı.
Twitter ne zaman açılacak? 0 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz ile fotoğrafları kaldırmayan Twitter'a erişimi engelledi. Twitter, erişim yasağının ardından Twitter Policy hesabı üzerinden ilk açıklamayı da yaptı.
Twitter'dan yapılan açıklamada, "Hizmetimizin Türkiye'de kesintiye uğradığı bilgilerini aldık. Kullanıcılarımıza en kısa sürede erişimi tekrar sağlamak için çalışıyoruz" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kasımpaşa Kulübü, Konut Satış İstatistikleri, selçuk yılmaz instagram, istiklal mahallesi yeşiltepe sokak, ermeni soykırımı faaliyet raporu, çekmeköy şahinbey caddesi, karaman özel başarı koleji, serencebey istanbul, kamyoncu içeceği, 10 emir konusu, oğuz köyü acıpayam, sarayburnu kalyon hotel, mira zubkova, emlak ilanı, çorba yenilir mi içilir mi, ömer çelik adana, soğanlı mahallesi ülkü sokak,