Salı25.06.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - TRABZON
25 Haziran 2015 - 12:33:43

Trabzonspor'da Ahmet Emre Turan ile Köksal Sadıklar istifa etti

Trabzonspor'da Ahmet Emre Turan'ın istifasının ardından Köksal Sadıklar da istifa etti.
Trabzonspor'da Ahmet Emre Turan ile Köksal Sadıklar istifa etti 0 Trabzonspor'da Ahmet Emre Turan'ın istifasının ardından Köksal Sadıklar da istifa etti.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticilerin Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Yıldırım Demirören'e destek vermesi, yönetim kurulunda istifaların yaşanmasına neden oldu. Ahmet Emre Turan'ın istifasının ardından Köksal Sadıklar da yönetimden istifa ettiğini açıkladı.
Trabzonspor Stadyum ve Amatör Braşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, yaptığı açıklamada, "Yıldırım Demirören'e oyların verilmesi benim istifa nedenimdir. Bunu daha önce söyledim. İstifamı verdim ve ayrıldım" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

erkek cesedi, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi, ergenekon adlı şiir, beştepe ankara posta kodu, vakıflar genel müdürlüğü çalınan eserler, islahiye çarşı, orman bakanlığı sosyal tesisleri ankara, akdeniz üniversitesi dilekçe, alpler zeytinyağı fabrikası fethiye telefon, turşu çeşitleri ve yapılışları, ortaköy imam hatip ortaokulu, matematik köyü şikayet, haliç köprüsü belgeseli, juventus atletico madrid yorumları, kemençe ustaları, boşnakça öptüm, mehmet erdem jandarma dinle,