HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - TRABZON
27 Mart 2015 - 13:35:01
Trabzon Sürmene'de hastalanan buzağı bagajda götürüldü
Trabzon'un Sürmene ilçesinde hastalandığı için veterinere götürülen buzağı, tedavisi yapıldıktan sonra eve bagajda döndü.

0
Trabzon'un Sürmene ilçesinde hastalandığı için veterinere götürülen buzağı, tedavisi yapıldıktan sonra eve bagajda döndü.
Sürmene taksi durağına bağlı olarak çalışan Süleyman Yıldırım'ın bu gün sıra dışı bir yolcusu vardı. Sarıkız ismi verilen ve hastalanan buzağı, veterinerde tedavi olduktan sonra sahibi tarafından otomobilin arka koltuğuna bindirilerek eve götürüldü. Buzağının taksinin bagajındaki yolculuğu görenleri şaşırttı. Taksinin sahibi Süleyman Yıldırım, buzağı ve koyunlarla böyle yolculuk yapmaya alışkın olduklarını ifade ederek, ''Buzağının bana bir zararı yok. Bagajda oturuyor. O da nihayetinde bir canlı'' şeklinde konuştu.
Henüz 15 günlük olan sevimli buzağı bir çuval unla birlikte sağlıklı bir şekilde evinin yolunu tuttu.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
rektör adayları listesi,
Başıbüyük Aile Kabristanı,
çiğli şanslı evler,
platin kimya antalya,
manisa tarzanı ile ilgili şiirler,
hamburg şehir merkezi,
gezi parkı toma,
mahmut özen kimdir,
ziraat mühendisi iş ilanları,
ermeni soykırımı yalanı,
dövüş robot oyunu,
acil dahiliye el kitabı,
ahmet altan tehlikeli masallar oku,
antalya eğitim ve araştırma hastanesi doktor çalışma planı,
dinleyin sürüngenler,
deniz can,
ileri saat uygulaması ingilizce,