Pazartesi08.07.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - TEKİRDAĞ
04 Temmuz 2015 - 01:24:00

Tekirdağ Malkara'da yılan saldırısı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde esnafa saldırıp berber dükkanına girmeye çalışan yılanı yoldan geçen bir vatandaş eliyle yakaladı.
Tekirdağ Malkara'da yılan saldırısı 0 Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde esnafa saldırıp berber dükkanına girmeye çalışan yılanı yoldan geçen bir vatandaş eliyle yakaladı.
Olay, Camiatik Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1 buçuk metre uzunluğundaki bir yılan, görenlere büyük korku yaşattı. Cadde üzerindeki bir esnafa saldıran yılan, ardından berber dükkanına girmeye çalıştı. Durumu fark eden yoldan geçen Kadir Mergen adlı vatandaş, soğukkanlılık içinde yılanı eliyle alarak poşetin içine koydu.
Muhafaza altına alınan yılan, daha sonra şehir dışına boş bir araziye salındı.
Öte yandan yaşadığı korkuyu anlatan esnaf Berber Nuri, "Yılanı görünce çok korktuk. Bize de saldırmaya çalıştı. Neredeyse dükkanın içine giriyordu. Yoldan geçen bir abi yakalayınca derin bir nefes aldık" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Tekirdağ Malkara'da yılan saldırısı Tekirdağ Malkara'da yılan saldırısı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Sapanca Gölü, Gaziantepspor, 2008 genel yetenek cevap anahtarı, ahmet çakar yazısı, yaya toure hangi mevkide oynuyor, sürüngenler metamorfoz geçirir mi, atletico madrid zenit özeti, yalova belediyesi iş başvuru formu, keçiören eğitim ve araştırma hastanesi bölümleri, bengü ucuz mumlar, kuduz aşısı, roberto carlos eşi, saruhanlı hava raporu, kovancılar kaymakamlığı iletişim, mehmet akif ersoy şiirleri dinle, türkiye futbol federasyonu kuruluş ve görevleri hakkında kanun, mikrodalga fırın yedek parça,