Pazartesi15.09.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
07 Aralık 2015 - 11:40:00

Sur'da sokağa çıkma yasağında 7 gün: Çatışmalarda 18 terörist öldürüldü

Sokağa çıkma yasağının 7'nci gününde devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmalarda 18 terörist öldürüldü.
Sur'da sokağa çıkma yasağında 7 gün: Çatışmalarda 18 terörist öldürüldü 0 Sokağa çıkma yasağının 7'nci gününde devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmalarda 18 terörist öldürüldü.
Hendek ve barikatlar nedeniyle 6 mahallesi, 1 caddesi ve girişindeki Şeyh Sait (Dağkapı) Meydanı'nda ilan edilen sokağa çıkma yasağının 7'nci gününde devam ettiği, 1 polisin şehit olduğu, 8 polisin ise yaralandığı Sur ilçesinde operasyon sürüyor. İlçede, dün akşam saatlerinde şiddetlenen, gece saatlerinde ise kesilen silah ve patlama sesleri, sabahın ilk ışıkları ile birlikte yeniden başladı. Güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temasların yaşandığı ilçedeki çatışmaların Saraykapı mevkiinde yoğunlaştığı öğrenildi.
Öte yandan, ilçede 7 gün içerisinde 18 teröristin öldürüldüğü de bildirildi.
İlçede, çatışmalar yer yer sürüyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mahmut Uslu, Avrupa Merkez Bankası Başkanı, van ücretli öğretmenlik, böbrek taşı ağrısı, vodafone günlük cepnet, izmit seka devlet hastanesi ümit gök, can erdem mersin, parkshop hendek servis saatleri, beylikova uzunburun köyü, burçak tarlası hikayesi ve türküsü, diyadin fırat, sibel kirer nereli, oktay vural londra, deniz müzesi ödev, bursa için hava durumu, sosyal medya kampanyaları, yunus yıldırım foto,