Çarşamba15.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
11 Aralık 2015 - 10:02:35

Sporting Lizbon Teknik Direktörü Jesus, Beşiktaş galibiyetini değerlendirdi

Avrupa Ligi H Grubu son maçında Beşiktaş'ı 3-1 yenerek bir üst tura çıkan Sporting Lizbon'da Teknik Direktör Jorge Jesus, sonuna kadar inandıklarını ve hak ettiklerini söyledi.
Sporting Lizbon Teknik Direktörü  Jesus, Beşiktaş galibiyetini değerlendirdi 0 Avrupa Ligi H Grubu son maçında Beşiktaş'ı 3-1 yenerek bir üst tura çıkan Sporting Lizbon'da Teknik Direktör Jorge Jesus, sonuna kadar inandıklarını ve hak ettiklerini söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sporting Lizbon Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Zor bir oyun oldu. Çok kaliteli oyunculara karşı oynadık. Beşiktaş Türkiye liginde lider ve çok problem açabilen bir takım. İlk yarıda pozisyonumuzu koruduk ve ikinci yarıda oyun daha kolay oldu" dedi.

Beşiktaş'ın golü sonrası taktik değiştirdiklerini ifade eden Portekizli hoca, "Kazanacağımıza sonuna kadar inandık ve hak ettik. Çok zorlu bir gruptu ve turu geçtiğimiz için mutluyuz" dedi.

(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Gülben Ergen, Karacabey-Bandırma yolu, var mısın yok musun gizem hakan aşkı, marsilya istatistik, şahin sucuk oyuncuları, yağ yakımı karbonhidrat, mehmet ayvalıtaş babası, inme sonrası depresyon, beyoğlu uçan ev, kurşun levha izmir, çekmeköy rapsodi evleri satılık, erdemir adres istanbul, roberto carlos belgeseli, su tesisatçısı edirne, kelebeğin rüyası çekim yerleri, şanlıurfa zübeyde hanım anaokulu, yöresel kıyafetler sivas,