Cuma20.09.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ŞIRNAK
14 Temmuz 2015 - 23:06:52

Şırnak'ta yoğun askeri hareketlilik

Suriye'de devam eden iç savaş ve hareketlilik, Türkiye sınırında güvenlik önlemlerini üst düzeye çıkardı. Şırnak Bölgesi'nde zırhlı araçlarla askeri yığınak yapılmaya başlandı.
Şırnak'ta yoğun askeri hareketlilik 0 Suriye'de devam eden iç savaş ve hareketlilik, Türkiye sınırında güvenlik önlemlerini üst düzeye çıkardı. Şırnak Bölgesi'nde zırhlı araçlarla askeri yığınak yapılmaya başlandı.
Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen ve çok sayıda 'Kirpi' adı verilen askeri personel taşıyıcı araçlarında bulunduğu askeri araç konvoyu geniş güvenlik önlemleri altında Cizre'ye ulaştı. Mardin'in Nusaybin ilçesi istikametinden gelen ve aralarında mayına dayanıklı kirpi araçlarının da bulunduğu askeri konvoy, sinyal kesici Cizre'ye geldi. Cizre girişinde bir müddet bekleyen askeri konvoy daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında Şırnak'a doğru yola çıktı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Şırnak'ta yoğun askeri hareketlilik Şırnak'ta yoğun askeri hareketlilik

Yorum Yaz:



Aramalar:

LAGOS, Hatice Görmez, zonguldak müftülüğü, adana düşman işgalinden kurtuluşu, iç güvenlik paketi ile ilgili son haberler, dedaş müşteri hizmetleri, tmmob nazilli, balıkesir eski kuyumcular caddesi, kahramanmaraşspor son dakika transfer haberleri, vatan caddesi adnan menderes bulvarı, hakkari ışıklı karakolu son dakika, gürsel mahallesi erzincan sokak leblebici iş merkezi, kök hücre parkinson, ipekçilik anadolu imam hatip lisesi harita, tekkeköy anadolu lisesi, ruhsatsız tabanca mermisi nasıl alınır, kadir topbaş unkapanı,