Cuma20.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞIRNAK
03 Haziran 2015 - 21:47:31

Şırnak Cizre ilçesinde Dicle Nehri'nde boğulma

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir genç serinlemek için girdiği Dicle Nehri'nde akıntıya kapılarak boğuldu.
Şırnak Cizre ilçesinde Dicle Nehri'nde boğulma 0 Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir genç serinlemek için girdiği Dicle Nehri'nde akıntıya kapılarak boğuldu.
Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş köyü yakınlarında abisine ait Dicle Nehri kenarında bulunan Kömür Heleği işinde çalışan Abdi Adıgüzel (22), serinlemek için girdiği Dicle nehrinde akıntıya kapıldı. Olayı gören işyeri çalışanları ve işçiler genci kurtarmak için seferber oldu. Adıgüzel işçilerin gözü önünde suda kaybolunca itfaiye ve jandarmaya haber verildi. Jandarma, itfaiye ekibi ve köylülerin yapmış olduğu arama çalışmalarında Adıgüzel'in cansız bedeni sudan çıkarıldı.
Adıgüzel'in cenazesi otopsi için Cizre Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, gençten geriye ise nehir kenarındaki ayakkabı ve elbiseleri kaldı. Abdi Adıgüzel'in ölüm haberi ile hastaneye koşan yakınları ise sinir krizleri geçirdi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Şırnak Cizre ilçesinde Dicle Nehri'nde boğulma Şırnak Cizre ilçesinde Dicle Nehri'nde boğulma Şırnak Cizre ilçesinde Dicle Nehri'nde boğulma Şırnak Cizre ilçesinde Dicle Nehri'nde boğulma Şırnak Cizre ilçesinde Dicle Nehri'nde boğulma

Yorum Yaz:



Aramalar:

İGDAŞ, İstanbul Güreş İhtisas Kulübü, çevre ve şehircilik bakanlığı stratejik plan, ömer toprak türkiye, demokrasi hakkında kompozisyon, ayşe hatun önal yaşı, kale lavabo, jotun kemerburgaz, ayvalık devlet hastanesi iletişim, çınaraltı istasyon caddesi, dursunbey mıcırlar köyü, cahit zarifoğlu meslek lisesi bursa, kumru özge yağmur, kocaeli ısparta, yalova üniversitesi hukuk fakültesi, eğitim ve araştırma hastanesi idari sorumlu, herge tintin museum,