Pazar29.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞIRNAK
17 Haziran 2015 - 09:11:06

Şırnak Cizre-İdil yolunda traktör ile kamyonet çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı

Şırnak'ın Cizre-İdil karayolunda 2 kamyonet ile tarım işçilerini taşıyan traktör çarpıştı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır toplam 5 kişi yaralandı.
Şırnak Cizre-İdil yolunda traktör ile kamyonet çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı 0 Şırnak'ın Cizre-İdil karayolunda 2 kamyonet ile tarım işçilerini taşıyan traktör çarpıştı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır toplam 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay, Cizre-İdil karayolunda meydana geldi. Karşı yönden gelen iki kamyonetin kafa kafaya çarpışmasından sonra savrulan araçlardan biri, o sırada yoldan geçen ve römorkunda işçilerin bulunduğu traktörle çarpıştı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında Hayrettin Kurt ile tarım işçileri Tayfur Norman ve Güler Norman olay yerinde hayatını kaybederken, 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Araçlara sıkışan yaralıları çıkarmak için vatandaşlar ve belediye ekipleri seferber oldu.
Kaza nedeniyle yol yaklaşık bir saat trafiğe kapatılırken, yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Şırnak Cizre-İdil yolunda traktör ile kamyonet çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı Şırnak Cizre-İdil yolunda traktör ile kamyonet çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı Şırnak Cizre-İdil yolunda traktör ile kamyonet çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı Şırnak Cizre-İdil yolunda traktör ile kamyonet çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı Şırnak Cizre-İdil yolunda traktör ile kamyonet çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı Şırnak Cizre-İdil yolunda traktör ile kamyonet çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kayra Şenocak, Uçak, kazakistanla saat farkı, gap özellikleri, köy enstitüleri ecevit, menemen devlet hastanesi doktorları, azerbaycan başkonsolosluğu istanbul, tarsus meteoroloji, seta uluslararası denizcilik, istanbul müzik evi, taksim eğitim ve araştırma hastanesi psikiyatri randevu, menderes aygaz, çam hotel, dağlıca ilköğretim okulu ereğli, yasin öztekin galatasarayda, özlem kaya bolu, meclis üyesi nasıl olunur,