HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - SAMSUN
07 Nisan 2015 - 16:59:36
Samsun'da cinsel taciz davası sonucu: 1 yıl 8 ay hapis
Samsun'da cinsel taciz suçundan yargılanan bir kişi 'vücut dokunulmazlığını ihlal' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

0
Samsun'da cinsel taciz suçundan yargılanan bir kişi 'vücut dokunulmazlığını ihlal' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Samsun'da S.S. adlı genç kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan M.E.Ş.'nin yargılanması sona erdi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, tutuksuz olarak yargılanan M.E.Ş. duruşmaya katılmazken, avukatı ile mağdur genç kız duruşmada hazır bulundu. Mahkeme heyeti M.E.Ş.'yi 'vücut dokunulmazlığını ihlal' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıp, daha sonra 'hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına' karar vererek hapis cezasını erteledi.
(İHA)
Aramalar:
Milli Kütüphane,
Prof. Dr. Gökhan Demir,
sarıyer belediyesi haberleri,
konya eğitim ve araştırma hastanesi kulak burun boğaz doktorları,
felipe melo vine,
fidan pansiyon bilecik,
nezle yemekleri,
umut oran genel başkan adayı,
esat kabaklı iletişim,
zübeyde hanım mahallesi iskitler ankara,
muhteşem yüzyıl rusça,
tefenni seyahat,
korkuteli harita,
amasra ilçe jandarma komutanı üsteğmen,
ankara üniversitesi iletişim fakültesi cebeci harita,
bursaspor şampiyonlar ligi maçları,
balıkesir büyükşehir belediyesi binası,