Cumartesi05.10.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - SAMSUN
25 Mart 2015 - 05:38:14

Samsun Bafra'da elektrik telleri yandı

Samsun'un Bafra ilçesinde alev alan elektrik telleri az kalsın bir kişinin ölümüne yol açıyordu.
Samsun Bafra'da elektrik telleri yandı 0 Samsun'un Bafra ilçesinde alev alan elektrik telleri az kalsın bir kişinin ölümüne yol açıyordu.
Mevlana Mahallesi Yukarıbakırpınar yolu üzerinde bulunan bir elektrik direğinde kablolar tutuştu. Tutuşan kablolar büyük bir patlama ile koptu. Kopan kablolar, o sıra da bisikletle yoldan gecen bir vatandaşın üzerine düştü. Alev topunun altında kalan bisikletli vatandaş olayı yara almadan atlattı. Mahalle halkı ise durumu elektrik firması yetkililerine bildirdi.
Olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik alarak kopan kabloya vatandaşları yanaştırmadı.
Haber verilmesi üzerine olay mahalline gelen elektrik firması ekipleri yerdeki kabloyu kontrol ettiklerinde elektrik olduğu anlaşıldı. Hattın elektrikleri kesilerek arızanın giderilmesi için çalışma başlatıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Samsun Bafra'da elektrik telleri yandı Samsun Bafra'da elektrik telleri yandı Samsun Bafra'da elektrik telleri yandı Samsun Bafra'da elektrik telleri yandı Samsun Bafra'da elektrik telleri yandı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Atahan Görüm, depreme karşı, etiyopya yemekleri, adli tıp teknikerliği taban puanları, toros dağları hangi bölgemizde denize paralel uzanmaktadır, gelibolu yarımadası gezisi, pervin buldan email, kirpi eti, sofya şehir turu, turşu al, gazeteci vefat etti, bayer leverkusen haberleri, yeni mahalle eğitim ve araştırma hastanesi, islahiye pizza, kastamonu edu, iş kazası şikayet, alaşehir vergi dairesi,