Pazar06.10.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MUŞ
16 Eylül 2015 - 06:48:23

PKK Muş Bulanık'ta adliye lojmanlarına saldırdı

Muş'un Bulanık ilçesinde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H mensupları, adliye lojmanlarına molotof ve ses bombaları ile saldırdı.
PKK Muş Bulanık'ta adliye lojmanlarına saldırdı 0 Muş'un Bulanık ilçesinde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H mensupları, adliye lojmanlarına molotof ve ses bombaları ile saldırdı.
Edinilen bilgilere göre, Bulanık ilçesinde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H mensupları, akşam saatlerinde adliye lojmanlarına molotof ve ses bombası attı. Güvenlik güçleri kısa sürede müdahale etti. Olaydan hemen sonra adliye lojmanları boşaltılırken, geniş güvenlik önlemlerinin alındığı ilçede gerginliğin devam ettiği bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş, Lalapaşa Caddesi, insansız hava aracı ne demek, doğal işsizlik oranı formül, mersin emniyet müdürlüğü eğitim şubesi, patnos erciş arası, yağ yakımı için ne yemeli, tokat düğünleri, çaykur rizespor ürünleri, başkale yukarı durak ilkokulu, sakarya üniversitesi jeofizik mühendisliği taban puanı, osmaniye sumbas hava durumu, ingilizce gramer konuları, sultangazi yemek, fatih erbakan kongre konuşması, türkçe namaz kılmak, roma fiumicino orari partenze,