HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - OSMANİYE
22 Ağustos 2015 - 22:46:46
Osmaniye'de HDP binasına Türk bayrağı asıldı
Son zamanlarda artan terör olaylarında 20 günde 6 şehit veren Osmaniye'de bir grup vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek çarşı polis merkezi yanındaki HDP il binasına Türk bayrağı asıp İstiklal Marşı okudular.

0
Son zamanlarda artan terör olaylarında 20 günde 6 şehit veren Osmaniye'de bir grup vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek çarşı polis merkezi yanındaki HDP il binasına Türk bayrağı asıp İstiklal Marşı okudular.
Son olarak Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı bir grup teröristin roketatar ve uzun namlulu silahlarla jandarma karakoluna saldırması sonucu çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan'ın memleketi olan Osmaniye'de halk terör olaylarına tepki gösterdi. Şehit haberinin duyulduğu Osmaniye'de bir grup vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla slogan atarak yürüyüşe geçti. Sadık Ahmet Caddesi Cumhuriyet Meydanı çarşı polis karakolu yanında bulunan HDP il binası önüne gelen grup HDP il binasının çatısına çıkarak binaya Türk bayrağı astı. Daha sonra İstiklal Marşı'nı okuyan vatandaşlar polis müdahalesi olmadan dağıldı. Şırnak'ta şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan'ın 23 Ağustos Pazar günü Osmaniye'de yapılacak törenin ardından Osmaniye'de defnedileceği öğrenildi.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Tekirdağ Muratlı Kadın Kapalı Cezaevi,
Erhan Kozatepe,
darbuka göbek şov,
kargo öğle tatili,
cockpit confidential,
hakan hatipoğlu dövmeleri,
keman çalana ne denir,
mustafa yılmaz ılahı sozlerı,
çetin doğan kaç yaşında,
olimpiyat stadı jeneratör markası,
sarıyer belediyesi gitar kursları,
kuşadası jade yılbaşı,
burada laf çok taklit,
gazeteci kadınlar,
çeçence günlük konuşmalar,
sheraton otelde çalışmak,
sergen yalçın program,