Salı03.03.2026
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ORDU
05 Aralık 2015 - 22:39:53

Ordu Fatsa'da rehine olayı sona erdi

Ordu'da bir kuyumcudan soygun girişiminde bulunan ve 5 kişiyi rehin alan 2 soyguncu yaklaşık 9 saat sonra rehineleri serbest bıraktıktan sonra teslim oldu.
Ordu Fatsa'da rehine olayı sona erdi 0 Ordu'da bir kuyumcudan soygun girişiminde bulunan ve 5 kişiyi rehin alan 2 soyguncu yaklaşık 9 saat sonra rehineleri serbest bıraktıktan sonra teslim oldu.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir kuyumcuya giren Ö.S ve G.S. isimli kardeşler, 5 kişiyi rehin aldı. Rehinelerden ikisi olayın ilk anında kuyumcudan kaçtı. Olay yerinden kaçan rehinelerden bir tanesi hafif şekilde yaralandı. Yaklaşık 7 saat süren ikna çabaları sonrası Durmuş Güngör isimli rehine serbest bırakıldı. Durmuş Güngör'ün serbest bırakılmasından yarım saat sonra ise Beytullah Gül isimli rehine serbest bırakıldı.
Ankara'dan gelen özel ekibin müzakere çalışmaları sonrası soyguncularla mutabakata varıldı. Yaklaşık 9 saat süren rehine operasyonunda ilk olarak içeride kalan son rehine Dursun Güneş serbest bırakıldı. Rehinelerin ardından içeride bulunan soyguncular Ö.S ve G.S yüzleri kar maskeli bir şekilde kuyumcu dükkanından çıkarak polise teslim oldu.
Gözaltına alınan soyguncular emniyete götürüldüğü sırada, soyguncuların bulunduğu araç çevredeki vatandaşlar tarafından yumruklandı. Polis olay yerinde geniş çaplı çalışma başlattı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Ordu Fatsa'da rehine olayı sona erdi Ordu Fatsa'da rehine olayı sona erdi Ordu Fatsa'da rehine olayı sona erdi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Edirne Valiliği, muhtarlık seçimi, ülkelerin bütçe gelirleri, amir ateş ezan dinle, manisa tarzanı ahmet bedevi ilköğretim okulu öğretmenleri, game of thrones brienne, fatih belediyesi hangi partinin, moskova ırkçı, ilaç ve tıbbi cihaz kurumu, sakarya serdivan avm, gürcüce kişi zamirleri, balon joje kalibrasyonu, metin akpınar boncuklu deli ibrahim, ümraniye belediyesi yeni logosu, silahlı kavga adana, ersan adem gülüm tam isim, juventus ürünleri,