Pazar22.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ORDU
17 Mart 2015 - 05:11:06

Ordu Altınordu'da 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan kreşte ölü bulundu

Ordu'da 2 yaşındaki bir çocuk kaldığı kreşte ölü olarak bulundu.
Ordu Altınordu'da 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan kreşte ölü bulundu 0 Ordu'da 2 yaşındaki bir çocuk kaldığı kreşte ölü olarak bulundu.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde 2 yaşındaki bir çocuk, kaldığı kreşteki yatağında ölü olarak bulundu. Olay, Altınordu ilçesinde bulunan bir kreşte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah kreşe bırakılan 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan, akşam saatlerinde kreş görevlileri tarafından yatağına yatırıldı. Uyuya kalan çocuk bir daha uyandırılamadı. Olayın ardından 112 ekiplerine haber verildi. Kreşte yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Çocuğun ölüm sebebinin kesin olarak belirlenmesi için cesedin Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

güvenlik önlemi, kan sulandırıcı, sabah namazı imsak, ahmet özyanık biyografi, kiev canlı, erdemir nakliye ihaleleri, martı hikayeleri, emlak konut tuzla, kartal eğitim ve araştırma hastanesi branşları, bursa büyükşehir belediyesi geri dönüşüm, ahmet özhan ünye, hayvan barınağı antakya, saadet zinciri nedir, fatih bulut sokak lambası, mustafakemalpaşa mesleki ve teknik anadolu lisesi, michal kadlec yaşı, pilates osmanbey,