Pazar29.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
23 Mart 2015 - 21:06:40

Onur Özbizerdik'in silahlı saldırı görüntüleri

Onur Özbizerdik'in Tarabya'da bir otelin lobisinde 17 yaşındaki A.Ö.'yü silahla vurup kaçtığı olayın kamera kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde, lobide A.Ö. ile tartıştığı görülen Özbizerdik'in bir anda belindeki tabancayı çekip yere doğru birkaç el sıktığı görülüyor.
Onur Özbizerdik'in silahlı saldırı görüntüleri 0 Onur Özbizerdik'in Tarabya'da bir otelin lobisinde 17 yaşındaki A.Ö.'yü silahla vurup kaçtığı olayın kamera kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde, lobide A.Ö. ile tartıştığı görülen Özbizerdik'in bir anda belindeki tabancayı çekip yere doğru birkaç el sıktığı görülüyor.
Yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik, geçtiğimiz günlerde bir kişiyi silahla yaralamış ve ardından kayıplara karışmıştı. Olay, Tarabya Haydar Aliyev Caddesi'nde yer alan bir otelde saat 01.00 sıralarında meydana gelmişti.

SİLAHLI SALDIRI LOBİDEKİ KAMERASI TARAFINDAN GÖRÜNTÜLEDİ
Yaşanan silahlı saldırı ile ilgili soruşturma sürerken, olay günü yaşananlar otelin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olaya ilişkin görüntülerde Onur Özbizerdik'in otel lobisinde önce A.Ö. ile tartıştığı ve ardından bir anda beline sarıldığı görülüyor. Silahını çeker çekmez namluyu yatay şekilde yere doğru tutan Özbizerdik'in burada birkaç el atış ettikten sonra otelden ayrıldığı görülüyor.
Silahlı saldırıda bacağından yaralanan A.Ö.'nün tedavisinin sürerken Özbizerdik'in yakalanması için başlatılan soruşturma ise sürüyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

DHKP-C terör örgütü, 1. Uluslararası Altın Basın Ödülleri, ahmet özel islam hukuku, canik kavsi, gaziantep üniversitesi islahiye meslek yüksek okulu, ziraat mühendisi taban puan, bulgaristan saat, pekin uçak bileti, kiraz gübrelemesi, sumbas akdam köyü, cumhuriyet gazetesi izmir, mustafa çelik celal bayar, mustafa destici bolu, lufthansa havayolları türkiye iletişim, çeşme ziraat odası, el arabası katlanır, mehmet gökçe gazze dinle,