Cumartesi28.09.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
21 Nisan 2015 - 13:11:41

Okan Karacan nasıl zayıfladı?

Ekranların sevilen sunucusu Okan Karacan, aşırı kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı oldu.
Okan Karacan nasıl zayıfladı? 0 Ekranların sevilen sunucusu Okan Karacan, aşırı kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı oldu.
Oyuncu Okan Karacan, geçtiğimiz aylarda kendi çabalarıyla 40 kilo vererek herkesi şaşırtmıştı. Fakat geçen zamanda verdiği kiloları geri alan ve zamanla kilolarından daha da şikayetçi olan Okan Karacan, sonunda ameliyat olmaya karar verdi.
Eşinin 33 haftalık hamile olduğunu söyleyen Karaca, yakında bir erkek çocuğu olacağını ve çocuğuyla daha çok ilgilenmek, oyunlar oynamak, sağlıklı bir baba olmak istediğini söyledi ve ameliyata girdi.
Dün sabah saatlerinde 131 kilo ile geldiği özel bir hastanede midesini küçülten Karaca'nın durumunun iyi olduğu ve yarın taburcu edileceği belirtildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Okan Karacan nasıl zayıfladı? Okan Karacan nasıl zayıfladı?

Yorum Yaz:



Aramalar:

ABD Ulusal Güvenlik Ajansı, Ethem Karabacak, numan kurtulmuş özgeçmiş, körfez nakliyat, adana adliyesi nereye yapılacak, gülben ergen müzikleri, neymar oynadığı kulüpler, sağlık bakanlığı su analizleri, mehmet şahin tekin, mustafa ceceli uyan ey gözlerim, devlet bahçeli vikipedi, batman işsizlik oranı, topkapı doğa koleji yemek listesi, sedat peker uğur dündar röportajı, muhsin yazıcıoğlu youtube, göcek koyları nerede, bitez diasa telefon,