Cumartesi07.06.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MUĞLA
02 Nisan 2015 - 20:32:55

Muğla Datça'da domuz gribi

Muğla'nın Datça ilçesinde kaymakamın makam şoförü, domuz gribi şüphesiyle yoğun bakımda tedavi altına alındı.
Muğla Datça'da domuz gribi 0 Muğla'nın Datça ilçesinde kaymakamın makam şoförü, domuz gribi şüphesiyle yoğun bakımda tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre; Datça Kaymakamlığının hizmetli kadrosunda olan ve Kaymakam Hamdi Üncü'nün makam şoförlüğünü yapan Haşmet K. (52), 3 gün önce solunum sıkıntısı şikayetiyle Marmaris Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan kontroller sonunda Haşmet K., domuz gribi şüphesiyle yoğun bakıma alındı.
Marmaris Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Firuz Çapraz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan tahliller sonucunda hastada H1N1 virüsüne rastlandığını söyledi. Çapraz, solunum cihazına bağlanan hastanın tedavisine devam edildiğini ve hayati tehlikesinin sürdüğünü belirtti. Dr. Çapraz, hastanın yakınları ve Datça Kaymakamı Üncü'nün de kontrolden geçirildiğini ve test sonuçlarının negatif çıktığını aktardı.
Virüsün yayılma tehlikesine karşı gerekli önlemlerin alındığı hastanede yoğun bakım ünitesi başka hastalara kapatıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Muğla Datça'da domuz gribi Muğla Datça'da domuz gribi Muğla Datça'da domuz gribi Muğla Datça'da domuz gribi Muğla Datça'da domuz gribi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Usame bin Ladin, Cengiz Kök, marmaris hastanesi, celal kılıç tatvan, kırşehir özsüt, güneşli liseleri, bademli fıstıklı üzümlü pilav, mustafa güler instagram, ismail kartal ne kadar kazanıyor, okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi cildiye randevu alma, reyhanlı rehber gazetesi, tarsus cumhuriyet başsavcısı, fifa ödül töreni canlı, nazlı ılıcak gazeteciler ve yazarlar vakfı, inönü üniversitesi havuz, etlik olimpik yüzme havuzu ve spor merkezi iletişim, ereğli aras kargo,