Cuma20.09.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
08 Mayıs 2015 - 13:22:14

Muammer Güler felç mi?

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in kısmi felç geçirdiği şeklindeki haberlere yalanlama geldi.
Muammer Güler felç mi? 0 Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in kısmi felç geçirdiği şeklindeki haberlere yalanlama geldi.
Muammer Güler'in avukatı M. Kamil Şirin, yaptığı açıklamada, bazı gazetelerin internet sitesinde 'Güler'in kısmı felç geçirdiğine' dair yayınlanan haberin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Avukat M. Kamil Şirin, "Vekili bulunduğum eski İçişleri Bakanımız ve Mardin milletvekilimiz Muammer Güler ile alakalı olarak bazı gazetelerin internet sitelerinde ve sosyal medyada yer bulan "kısmi felç geçirdiği, hastahaneye kaldırıldığı" biçimindeki haberler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.
Sayın Muammer Güler, 3 Mayıs 2015 tarihinden bu yana seçim çalışmalarına destek vermek üzere Mardin ilimizde bulunmaktadır. Aynı merkezden yönlendirildiği değerlendirilen bu asılsız haberlere itibar edilmemesi değerli kamuoyuna saygı ile duyurulur" dedi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Burdur Milli Eğitim Müdürü, Samsun Kalesi, kuğu ne anlama gelir, jandarma zabıt katibi, istanbul sabiha gökçen havalimanı uçuş bilgileri, darbuka tavsiye, güneş tutulması çok kısa, jandarma olmak, ömer demir diş hekimi, meyve ağaçları budama zamanı, diyet listesi doktorum, eryaman diş, sınırda intihar saldırısı, mardin artuklu üniversitesi vize sonuçları, kenan imirzalıoğlu yeni sevgilisi, lagos balığı çeşitleri, patnos süphan dağı anadolu lisesi,