HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MERSİN
31 Ağustos 2015 - 10:40:20
Mersin'de Anamur ve Mut ilçelerindeki orman yangını söndürüldü
Mersin'in Anamur ve Mut ilçelerinde çıkan orman yangınları tamamen kontrol altına alınarak söndürülürken, yaklaşık 55 hektar kızılçam ormanının yandığı bildirildi.

0
Mersin'in Anamur ve Mut ilçelerinde çıkan orman yangınları tamamen kontrol altına alınarak söndürülürken, yaklaşık 55 hektar kızılçam ormanının yandığı bildirildi.
Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, dün öğle saatlerinde Anamur ve Mut ilçelerinde çıkan orman yangınlarının gece geç saatlere kadar süren çalışmalar sonucu kontrol altına alındığını söyledi. 6 helikopter, 2 uçak, 30 arazöz ve yaklaşık 300 personelin katıldığı söndürme çalışmalarının sona erdiğini, Anamur'daki soğutma çalışmalarının ise sürdüğünü kaydeden Baca, yangında Anamur'da yaklaşık 50, Mut'ta ise 5 hektarlık kızılçam ormanının zarar gördüğünü bildirdi. Baca, yangınların çıkış nedeniyle ilgili incelemenin ise sürdüğünü ifade etti.
(İHA)
Aramalar:
Sungurlu,
Prof. Dr. Gökhan Coral,
burhan kuzu bakan,
gönen cemiloğlu,
kösem sultan kimin kızıdır,
sabiha gökçen havaalanı numarası,
adana valisi kim,
patnos özdemir ilköğretim okulu,
cardozo liverpool,
passolig konya,
deprem yerleri,
rize mobese,
izmir katip çelebi üniversitesi bap,
elektrik-elektronik mühendisliği maaşları,
danıştay nedir görevleri,
doğu anadolu projesi kalkınma ajansı,
eryaman çiçekçilik,