Çarşamba14.05.2025
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
27 Kasım 2015 - 12:11:40

Melo, Galatasaray'ı değil Fenerbahçe'yi unutamadı

Sezon başında Galatasaray'dan İtalyan ekibi Inter'e transfer olan Felipe Melo, "Bir zamanlar Türkiye'de 'Fenerbahçe'yi kendi sahasında yenemiyorsunuz' deniliyordu. Onların stadında şampiyon olduk. Hayatımda hiç almadığım kadar büyük zevk aldım" dedi.
Melo, Galatasaray'ı değil Fenerbahçe'yi unutamadı 0 Sezon başında Galatasaray'dan İtalyan ekibi Inter'e transfer olan Felipe Melo, "Bir zamanlar Türkiye'de 'Fenerbahçe'yi kendi sahasında yenemiyorsunuz' deniliyordu. Onların stadında şampiyon olduk. Hayatımda hiç almadığım kadar büyük zevk aldım" dedi.
İtalya Ligi Serie A'da lider olan Inter'in kötü bir futbol oynadığı yorumlarına yanıt veren Melo, İtalyan spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'a vediği röportajda, "Bu tip şeylere artık kızmıyorum bile. Bir zamanlar Türkiye'de 'Fenerbahçe'yi kendi sahasında yenemiyorsunuz' deniliyordu. Sonra ne oldu biliyor musun? Onların stadında aldığımız beraberlikle şampiyon olduk ve şampiyonluk turu sırasında ışıkları söndürdüler, boş tribünler önünde tur attık. Onların taraftarları stadı terk etmişlerdi, bizimkileri ise stada almıyorlardı. Hayatımda hiç almadığım kadar büyük zevk aldım. Kim bana o derbi hakkında o cümleyi tekrarlasa ona sadece bir şey söylüyordum; 'Biz şampiyon olduk'. Bunu başkalarının ne dediğinin önemi olmadığını anlatmak için söylüyorum, bu ve başka durumlar için" şeklinde konuştu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mehmet Ağlamış, kronik yorgunluk sendromu, tefenni son dakika haberleri, tıbbi malzeme ve cihaz üreticileri, ereğli pomem, su tesisatçısı yenimahalle ankara, aşti firmalar, hamburg sud, h1n1 reddit, ahmet bulut ve fatma, samet güzel gaziantep, pelikan müzik, meryem uzerli rüstem paşa, dap üre, niyazi erdoğan mağaza, şafak pavey özürlü mü, cem yılmaz ördek,