Pazar08.06.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MUĞLA
16 Mart 2015 - 22:06:55

Marmaris'te 3 aylık bebeği arabaya kilitleyip gezen anneye tepki

Muğla'nın Marmaris ilçesinde polis, 3 aylık bebeğini otomobilde kilitli bırakıp gezmeye giden anneye tepki gösterdi.
Marmaris'te 3 aylık bebeği arabaya kilitleyip gezen anneye tepki 0 Muğla'nın Marmaris ilçesinde polis, 3 aylık bebeğini otomobilde kilitli bırakıp gezmeye giden anneye tepki gösterdi.
Olay, Ulusal Egemenlik Caddesi üzerindeki 19 Mayıs Meydanı'nda yaşandı. İddiaya göre, Marmaris'te ikamet eden İ.K. ile ailesi, otomobille şehir merkezine indi. Aile, 3 aylık bebeği otomobilde bırakıp kapıları kilitleyerek, akrabalarına gitti. Bir süre sonra uyanan bebek ağlamaya başladı. Yoldan geçen vatandaşlar otomobilde ağlayan bebeği fark edince, polise haber verdi. Otomobilin kilitli olduğunu tespit eden ve yarım saat boyunca aileyi arayan polis, daha sonra çilingir çağırdı. Bu sırada aile de aracın yanına geldi. Duruma sinirlenen polislerden biri bebeğini otomobilde bırakan anneye, "Sen ne biçim annesin" diyerek kızgınlığını dile getirdi. Aile, ağlayan bebeği sakinleştirdikten sonra olay yerinden ayrıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Marmaris'te 3 aylık bebeği arabaya kilitleyip gezen anneye tepki Marmaris'te 3 aylık bebeği arabaya kilitleyip gezen anneye tepki

Yorum Yaz:



Aramalar:

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, Prof. Dr. Fatih Savaşan, ilaç eczacılar birliği, pakistan papağanı fiyatları, kan bağışı sonuçları, derin futbol fransa, kışlık lastik yönetmeliği, gülten özyanık, tahran deklarasyonu, kaçak sigara neden ucuz, hakan çelik eşi, taksim döner yalova, hortum kısa bilgi, sorgun şahin otomotiv, siber suçlarla mücadele tel, güneysınır süt üreticileri birliği, toprak kayması özet,