Cuma20.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MARDİN
27 Temmuz 2015 - 09:26:56

Mardin Nusaybin'de Polis ile YDG-H arasında çatışma: 1 ölü

Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetleri ile PKK'nın şehir yapılanması olarak bilinen YDG-H üyeleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 YDG-H üyesi öldürüldü.
Mardin Nusaybin'de Polis ile YDG-H arasında çatışma: 1 ölü 0 Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetleri ile PKK'nın şehir yapılanması olarak bilinen YDG-H üyeleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 YDG-H üyesi öldürüldü.
Nusaybin ilçesinde akşam saatlerinde YDG-H üyeleri ile polis arasında çıkan olaylar gece 02.00 saatlerine kadar devam etti. İddiaya göre çıkan silahlı çatışmada 30 yaşlarında YDG-H'lı olduğu değerlendirilen 1 kişi öldürüldü. Öldürülen şahıs polis ekipleri tarafından olay yerinden alınarak otopsi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

evden eve eşya nakliyesi, Ziraat Türkiye kupası çeyrek final maçı, gaziantep deniz mahallesi kiralık evler, kamyoncu sözleri damar, çankırı devlet hastanesi fizik doktorları, spor zeminleri, pamukkale ışıklar şubesi, ege denizi uydu, sinyal kesici jammer nedir, domates tatlısı, michal kadlec fenerbahçe de, defile makyajı, atiba pertilla, yükselen inşaat, rehabilitasyon merkezi staj, ergenekon soruşturması ne zaman başladı, göztepe durağı,