Cuma20.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MARDİN
11 Haziran 2015 - 08:25:16

Mardin'de sahte nüfus cüzdanı operasyonu

Mardin'de sahte nüfus cüzdanı düzenlendiği iddiasıyla gerçekleştirilen operasyonda aralarında devlet memuru ve muhtarların da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.
Mardin'de sahte nüfus cüzdanı operasyonu 0 Mardin'de sahte nüfus cüzdanı düzenlendiği iddiasıyla gerçekleştirilen operasyonda aralarında devlet memuru ve muhtarların da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.
Mardin'de Suriye'den gelen mültecilere sahte nüfus cüzdanı çıkararak Türkiye vatandaşı gibi gösteren şebekeye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 'resmi belgede sahtecilik', 'görevi kötüye kullanma' ve 'göçmen kaçakçılığı' suçlarından aralarında devlet memuru ve muhtarların da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Türkiye Enduro şampiyonası, Ukrayna Devlet Başkanlığı Sarayı, kök hücre çalışmaları hakkında, kestel plaza, yalçın akdoğan milli orduya kumpas, ığdır gezilecek yerler, avrupa parlamentosu nedir, stafilokok hemoliz, tango bildirim sorunu, fenerbahçe final maçı ne zaman, ninova ve yunus peygamber, bekilli fotoları, diyadin omuzbaşı köyü, silah almak, sakarya lider turizm, brüksel havaalanı grev, sultanahmet lale festivali,