HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MANİSA
02 Nisan 2015 - 15:00:45
Manisa Saruhanlı'da anne-babası barışmayan çocuklar evden kaçtı
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kavga eden anne ve babalarını barışmaya ikna edemeyince evi terk eden iki kardeş, 17 saat sonra bulundu.

0
Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kavga eden anne ve babalarını barışmaya ikna edemeyince evi terk eden iki kardeş, 17 saat sonra bulundu.
Alınan bilgiye göre, Saruhanlı'nın Koldere Mahallesi'nde yaşayan Osman Süren ve Ferhan Süren çifti önceki akşam tartışarak birbirine küstü. Anne ve babalarını barıştırmak için devreye giren Celalettin Süren (12) ve Sude Süren (10) isimli iki kardeş sonuç alamayınca evi terk etti. Evlerinin yakınında kullanılmayan bir dama sığınan kardeşler geceyi burada geçirdi. Olayın ardından çocuklar eve dönmeyince ailesi jandarma ve AKUT'a haber verdi. Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı bekçileri ve mahalle sakinlerinin de seferber olduğu arama çalışmaları sonucu iki kardeş saklandıkları yerde 17 saat sonra bulundu.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Araştırma ve İnceleme Raporu,
Tahir Altay,
ismet yılmaz patriot,
erenler köyü afyonkarahisar,
ahmet özhan nihansın dideden,
maslak sanayi,
burdur belediyesi adresi,
yelkenli ehliyeti,
bilecik gazetesi,
şanlıurfa özel hastaneler,
darıca aslan çimento teknik ve endüstri meslek lisesi,
diyarbakır mevlana halit mahallesi muhtarı kim oldu,
kemençe görele,
ahmet akçay gaziantep iletişim,
midilli adası ucuz oteller,
gümüşhane kürtün,
semih kaya piyasa değeri,