Çarşamba26.06.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
09 Temmuz 2015 - 14:20:23

Lig maçları ne zaman başlayacak?

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun kuraları çekildi. İlk derbi Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 6. haftada oynanacak.
Lig maçları ne zaman başlayacak? 0 Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun kuraları çekildi. İlk derbi Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 6. haftada oynanacak.
Rahmetli Başkan Hasan Doğan'ın adının verildiği sezonun fikstür çekimi, Federasyonun Riva'daki idari merkezinde yapıldı. Fikstürdeki ilk hafta maçları Sivasspor-Galatasaray, Fenerbahçe-Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş ve Trabzonspor-Bursaspor şeklinde oldu.
Sezonun ilk derbisi ise 6. hafta Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Şükrü Saracoğlu Stadında oynanacak. 9 hafta Galatasaray, Fenerbahçe'yi, 15. hafta da Beşiktaş-Galatasaray'ı konuk edecek.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Lig maçları ne zaman başlayacak? Lig maçları ne zaman başlayacak? Lig maçları ne zaman başlayacak? Lig maçları ne zaman başlayacak? Lig maçları ne zaman başlayacak? Lig maçları ne zaman başlayacak? Lig maçları ne zaman başlayacak? Lig maçları ne zaman başlayacak?

Yorum Yaz:



Aramalar:

Balıkesir Müftüsü, Mehmet Aydın, üsküdar belediyesi özel güvenlik, sana git diyemem sözleri, nemlendirici forum, tümer metin konyaspor, yalvaç radyo, manchester united goal, eskişehir organize sanayi bölgesi kiralık fabrika, karaca porselen çaydanlık, kocaeli vikipedi, erdem başçı ne zaman merkez bankası başkanı oldu, ordu turnasuyu vadisi nerede, kepez kiralık ev, selim ileri nereli, çankırı devlet hastanesi telefonla randevu alma, arkeolojik kazı yerlerine ne denir,