Perşembe24.04.2025
HABERLER - KÜLTÜR-SANAT - TÜRKİYE - İSTANBUL
12 Ekim 2015 - 07:58:05

Levent Kırca neden öldü?

Tiyatrocu Levent Kırca, karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Levent Kırca neden öldü? 0 Tiyatrocu Levent Kırca, karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gören tiyatrocu Levent Kırca gece geç saatlerde hayata gözlerini yumdu. Bir hafta önce hastalığı nedeniyle ağırlaşan Kırca hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü sanatçının Temmuz ayından beri hastalık nedeniyle kemoterapi gördüğü öğrenildi. Tedavi gördüğü hastanede gece saatlerinde ağırlaşan ünlü tiyatrocunun hayatını kaybettiği ifade edildi.
Ünlü tiyatrocu Levent Kırca'nın oğlu Umut Kırca,''Çok üzgünüz. Perişan durumdayız. On gündür burada, hastanedeyiz. Bütün kardeşler olarak buradaydık. On gündür çok ağır durumdaydı kendisi. Ona destek olmaya çalıştık. Çok önemli bir sanatçıydı. Elli yıldır büyük işler yaptı Türkiye'de. Fazla söyleyebilecek bir şeyimiz yok '' ifadelerini kullanarak üzüntüsünü dile getirdi.
Babalarının değerli bir insan olduğunu ifade eden Oğulcan Kırca ise, "Çok değerli bir insandı. Allah sevenlerine, yakınlarına sabır versin. Hiç beklemediğimiz bir şeydi. Kolay alışamayacağımız bir durum. Etkisi uzun sürecek'' diye konuştu.
Ünlü tiyatrocu Levent Kırca'nın cenaze töreninin aile içinde yapılacak olan görüşmeler sonucunda belirleneceği ifade edilirken, törenle ilgili gelişmelerin basınla paylaşılacağı belirtildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Dilezi Geçidi, Beyzade Düğün Salonu, saraycık ankara, sergen yalçın şekerspor, ısınma hareketleri neden yapılır kısaca, balyoz davası mahkeme kararı, orman yangını çıktı, mezopotamya bilim adamları, şemdinli şapatan jandarma karakolu, perran kutman ilköğretim okulu sancaktepe, çüngüş belediyesi seçim sonucu, mazıdağı posta kodu, 28 şubat jehan barbur ghetto, emek mahallesi ankara posta kodu, eskişehir valisi gazeteciye hakaret, motorin fiyatları bolu, naziler polonya,