Pazar21.12.2025
HABERLER - EKONOMİ - TÜRKİYE - ADANA
02 Haziran 2015 - 11:09:04

Karpuz fiyatları

Kilis'te iki hafta önce kilogramı 1.5 lira olan Adana karpuzu, kilogramı 60 kuruştan satılmaya başlandı.
Karpuz fiyatları 0 Kilis'te iki hafta önce kilogramı 1.5 lira olan Adana karpuzu, kilogramı 60 kuruştan satılmaya başlandı.
Adana karpuzunun kilosu 50 kuruşa kadar düştü. Bakkal, seyyar satıcılar ve pazar esnafı 50 kuruştan aldıkları Adana karpuzunu 60 kuruştan satışa sunuyor. Sebze halinde kabzımallık yapan Zihni Korkut, karpuzu 40 kuruşa tarladan aldıklarını ifade ederek, "Biz Adana'dan getirerek üzerine 10 kuruş koyduktan sonra 50 kuruştan satıyoruz. Bizden karpuzu alan bakkallar ile seyyar satıcılar ise 60 kuruştan kilosunu satıyor. 2 hafta önce 1 TL 50 kuruştan satılan karpuzun kilosu 50 kuruşa geriledi. Üstelik satılanlar kaliteli karpuz, ham çıkması halinde değiştiriyoruz. Karpuzun içi geçmişse yine değiştiriyoruz. Sattığımız karpuzlar sigortalıdır. Eskiden karpuz pahalı olduğu için çok satılmıyordu. Şimdi ise karpuz satışlarında fiyatların düşmesine karşın istenilen satış yok" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Karpuz fiyatları Karpuz fiyatları Karpuz fiyatları

Yorum Yaz:



Aramalar:

Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hazım Acar, van vizyondaki filmler, seda sayan iftira, jandarma lojman yönetmeliği, yavuz dikbıyık, çanakkale boğazı şiirleri, adana emniyet müdürlüğü olaylar, diyanet işleri başkanı protokol, istanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi dermatoloji, nijerya ve japonya karşılaştırma, pekin uçakla kaç saat, kemal kılıçdaroğlu dini, el bombası yapılışı, sofya öğrenci yurtları, yunusemre ilçesi, numan kurtulmuş rozet töreni,