HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ADIYAMAN
07 Mayıs 2015 - 21:00:34
Kahta-Adıyaman yolunda trafik kazası
Kahta-Adıyaman karayolunun 7. kilometresinde bir otomobil 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 3'ü çocuk 5 kişi ağır yaralandı.

0
Kahta-Adıyaman karayolunun 7. kilometresinde bir otomobil 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 3'ü çocuk 5 kişi ağır yaralandı.
İddiaya göre, Kahta'dan Adıyaman istikametine gitmekte olan Yılmaz Celaher yönetimindeki 58 TU 308 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, Kahta- Adıyaman karayolunun 7. kilometresinde yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Enkaza dönen otomobilde sürücü Yılmaz Celaher (36) ile otomobilin içerisinde bulunan Naile (38), Ramazan (1), İkraz İni (4) ve İrem Nur Celaher (7) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla önce Kahta İlçe Devlet Hastanesi'ne, daha sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 3'ü çocuk 5 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Seramik Müzesi,
Kazlıçeşme Meydanı,
zemzemle büyü bozma,
su kaynakları planlaması,
son mektup şiiri ümit yaşar,
hakan akkaya vikipedi,
mesut barzani nin oğlunun düğünü,
mustafakemalpaşa ülkü ocakları,
hırsızlık yapan kadın soyundu,
demet akalın imza,
beştepe otobüs,
devlet memurları kanunu uygulama yönetmeliği,
amasya arena spor salonu telefon,
hamburg berlin arası,
gezi eylemleri bikinili kadın,
gümüşhane akademik takvim,
nickelodeon ödül töreni justin bieber,