Salı08.07.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
04 Ağustos 2015 - 06:52:43

Kağıthane'de istinat duvarı çöktü, toprak kayması nedeniyle binalar boşaltıldı

Kağıthane'de bir apartman inşaatında temeline açılan istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu toprak kayması meydana gelirken, güvenlik nedeniyle iki bina tahliye edildi.
Kağıthane'de istinat duvarı çöktü, toprak kayması nedeniyle binalar boşaltıldı 0 Kağıthane'de bir apartman inşaatında temeline açılan istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu toprak kayması meydana gelirken, güvenlik nedeniyle iki bina tahliye edildi.

Olay, saat 02.00 sıralarında Kağıthane Hürriyet Mahallesi İlke Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartman inşaatı için kazılan temelin istinat duvarı büyük bir gürültüyle çöktü. Çökme sonucunda çalışmaların yapıldığı alanın bitişiğindeki yaya kaldırımı ile 3 katlı bir apartmanın ön cephe duvarıyla ve apartmanın temelinde bulunan toprağın bir kısmı da arsanın içine kaydı. Olay sırasında bir su borusunun patlaması nedeniyle de 5 katlı bir apartmanın bodrumda katındaki daireleri su bastı. Olayda, herhangi can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, olayla ilgili gündüz saatlerinde alanda detaylı bir inceleme yapılacağı öğrenildi.

(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kağıthane'de istinat duvarı çöktü, toprak kayması nedeniyle binalar boşaltıldı Kağıthane'de istinat duvarı çöktü, toprak kayması nedeniyle binalar boşaltıldı Kağıthane'de istinat duvarı çöktü, toprak kayması nedeniyle binalar boşaltıldı Kağıthane'de istinat duvarı çöktü, toprak kayması nedeniyle binalar boşaltıldı Kağıthane'de istinat duvarı çöktü, toprak kayması nedeniyle binalar boşaltıldı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Aykut Erdoğdu, kimlik doğrulama, defile haute couture, akıllı telefonlar ıphone, yerel gazete nazilli, organize sanayi bölgesi ahi evran caddesi, eyüp gümüş ihale, ece temelkuran cumhuriyet, altın madencisi, yemek borusu genişletme ameliyatı, anamurspor, erzurum üniversitesi, muhammet demir maçkolik, ardıçlı evler satılık villa, deprem oluyormuş hissi, ayşe hatun önal ayı, mavi marmara mahkeme,