Pazartesi07.10.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
24 Temmuz 2015 - 19:27:05

Kadıköy'de korsan Suruç eylemine polis müdahalesi

Kadıköy'de korsan gösteri düzenlemek isteyen bir gruba polis müdahale etti. Müdahalenin ardından göstericiler ara sokaklara dağılırken, çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Kadıköy'de korsan Suruç eylemine polis müdahalesi 0 Kadıköy'de korsan gösteri düzenlemek isteyen bir gruba polis müdahale etti. Müdahalenin ardından göstericiler ara sokaklara dağılırken, çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Suruç'ta yaşanan olayları bahane ederek korsan gösteri düzenlemek isteyen kalabalık bir grup, Kadıköy Boğa Heykeli önünde toplandı. Yapılan basın açıklamasının ardından izinsiz yürüyüş yapmak isteyen göstericiler ile polis karşı karşıya geldi. Polisin dağılmaları yönündeki uyarılarına aldırış etmeyen gruba müdahale de gecikmedi. Polis, yürüyüşte ısrar ederek taş ve şişelerle saldıran göstericilere boyalı mermi ve biber gazıyla müdahale etti. Grup, müdahalenin ardından ara sokaklara dağıldı. Sokak aralarında yeniden toplanan bazı grup üyeleri ise polise havai fişeklerle saldırdı. Öte yandan, müdahale sırasında yoldan geçen vatandaşların da biber gazından etkilendikleri gözlendi.
Çıkan olaylar sırasında çok sayıda gösterici gözaltına alınırken, bölgeye takviye polis ekipleri sevk edildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Sözde Süryani soykırımı, Savcı Mehmet Selim Kiraz, abdullah coşkun düğün fotoğrafları, akçaabat lı pala, bakara suresi ne anlatıyor, evleneceksen gel bugünkü programı, sabah iş ilanları şöför, cezayir cumhurbaşkanı, cuma namazı devlet başkanı, ahmet dursun nouma vursun, manisa büyükşehir belediyesi meclis üyeleri, menemen mi melemen mi, bilecik merkez nüfusu, tüp bebek sonuçları, sakarya üniversitesi cemal iyem, jandarma mühimmat depo komutanlığı ankara, orhangazi devlet hastanesi nöroloji doktorları,