Pazar27.07.2025
HABERLER - KÜLTÜR-SANAT - TÜRKİYE - İSTANBUL
02 Nisan 2015 - 14:57:58

İstanbul Uluslararası Dans Festivali ne zaman, nerede?

İstanbul Uluslararası Dans Festivali, yarın başlıyor. 80 ülkeden dansçıların katılacağı festivalde barış için gökyüzüne yüzlerce balon bırakılacak.
İstanbul Uluslararası Dans Festivali ne zaman, nerede? 0 İstanbul Uluslararası Dans Festivali, yarın başlıyor. 80 ülkeden dansçıların katılacağı festivalde barış için gökyüzüne yüzlerce balon bırakılacak.
Yarın saat 11.00'de tüm dansçılar kortej eşliğinde festival yürüyüşü gerçekleştirecek. Festivalin karnaval alanı olarak belirlenen Nişantaşı Abdi İpekçi Bulvarı'nda dansçılar saat 13.00'e kadar gösteri yapacak. Açılış konuşmasını Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolga Han'ın gerçekleştireceği programda yüzlerce dans sever ve dansçının performansları sergileyecek. Etkinliğin sonunda dünyada barış için dansçılar, katılımcılar ve festival ekibi tarafından gökyüzüne bin adet balon uçurulacak.
6 Nisan'a kadar sürecek festivalle İstanbul dansa doyacak. 80 ülkeden binlerce dansçı dört gün salsa, zumba, tango, samba, flamenko, oryantal ve sirtaki ile İstanbul'u sallayacak. Yarın saat 11.00'de tüm dansçılar kortej eşliğinde festival yürüyüşü gerçekleştirecek.
Etkinlik çerçevesinde yarın akşam La Maxima 79 konseri, cumartesi akşamı ise 19.00-21.30 saatleri arasında Türkiye'nin dört bir tarafından zumba eğitmenlerinin katılımı ile "Şiddete Karşı Zumba Fitness" etkinliği gerçekleştirilecek.

ÜNLÜ DANSÇILARLA 5 TL'YE DANS
80 ülkeden gelecek katılımcılar dört gün boyunca gündüzleri saat 10.30-19.30 arasında; zumba, tango, samba, flamenko, hiphop, oryantal, caz dans, sirtaki, lindy hop, rock'n roll, zeybek, roman havası ile İstanbul'u sallayacak. İstanbullular, eğitmenlerden gündüz öğrendikleri dans figürlerini saat 01.00-07.00 arasında her gece 12 ayrı salonda gerçekleştirilecek partilerde sergileme fırsatı bulacak. Festival kapsamında "ünlüler ile dans" etkinliği düzenlenecek. İsteyenler 5 TL'ye bilet alıp, ünlü isimlerle dans edebilecek. Elde edilecek gelir 'Kanserli Bebeklere Yardım' Projesine bağışlanacak.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Sapanca Gölü, Maden suyu, tren animasyon, çüngüş belediye meclis üyeleri, oto kiralama esenboğa, aşık veysel paşa gönlüm bilir, ereğli çilek festivali, görgüsüzlük mesajları, patlama izmir, gaziantep nizip devlet hastanesi randevu, biro biro morre, doğalgaz zam ankara, gönül işleri röportaj, burak yılmaz uefa golleri, islam kalkınma bankası dokunulmazlık, insansız hava aracı kameralı, yusuf halaçoğlu çanakkale,