HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
26 Ağustos 2015 - 12:57:52
İstanbul'da bedava dondurma kampanyası
Yeni akıllı telefon uygulaması Getir, İstanbul'da farklı bir kampanyaya imza atıyor. Algida ile birlikte düzenlenen kampanyada, Getir kullanıcıları 3 gün boyunca 15 TL'lik dondurmayı ücretsiz alacak.

0
Yeni akıllı telefon uygulaması Getir, İstanbul'da farklı bir kampanyaya imza atıyor. Algida ile birlikte düzenlenen kampanyada, Getir kullanıcıları 3 gün boyunca 15 TL'lik dondurmayı ücretsiz alacak.
Yaklaşık 200 çeşit günlük ihtiyaç ürününü 7/24 istenilen noktaya ortalama 10 dakikada getiren akıllı telefon uygulaması Getir'in iPhone ve Android telefonlara ücretsiz indirilebileceğinin altını çizen firmanın kurucusu Nazım Salur, Getir deneyimini İstanbul'da yaşayan tüm kullanıcılarla paylaşmak istedikleri için böyle bir kampanyaya imza attıklarını belirtti. Salur; "Getir, müşteri alışkanlıklarını tamamen değiştirecek. Tüm İstanbul'la tanışmak için böyle bir kampanyaya imza attık. Algida ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle Getir kullanıcılarına 50 bin dondurmayı 3 gün boyunca 13.00-24.00 saatleri arasında bedava dağıtıyoruz" dedi.
(İHA)
Aramalar:
zirai don tehlikesi,
Şehzadeler ilçesi,
ankara cumhuriyet başsavcılığı talimat bürosu iletişim,
devlet bahçeli fotoğraf,
mehmet akif ersoy ne yapmıştır,
onur özbizerdik koruma,
kasımpaşa zincirlikuyu caddesi,
istanköy ekşi,
adem murat yücel karşılama,
hamur ustası arayanlar,
şam üniversitesi,
karabük belediyesi vikipedi,
afyonkarahisar pmyo,
döner bıçaklı kavga kamerada,
akhisar sebzeciler odasi,
şevval sam ander sevdaluk,
marmara üniversitesi göztepe kampüsü teras cafe,