HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KİLİS
07 Nisan 2015 - 21:56:24
IŞİD bomba yüklü araç patlattı
Suriye'de Türkiye sınırına yakın bölgede IŞİD tarafından bomba yüklü 2 araçla yapılan saldırıda 8 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi yaralandı.

0
Suriye'de Türkiye sınırına yakın bölgede IŞİD tarafından bomba yüklü 2 araçla yapılan saldırıda 8 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Halep'e bağlı Havara köyü ile Meria Kasabasında IŞİD militanları tarafından kamyon ve otomobil ile eş zamanlı Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) kontrol noktasında bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 8 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Patlamalarda yaralanan 23 kişiden durumu ağır olan 7 kişi Suriye'den Türkiye'ye sınır hattından getirildikten sonra ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi. Durumu ağır olanlar çevre illere sevk edilirken, Suriye'de kalan 16 yaralının ise burada muhalifler tarafından kurulan seyyar hastanelerde tedavi altına alındığı öğrenildi.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Selin Sayek Böke,
Diyadin'deki jeotermal kaynaklar,
nuri özdemir mersin,
kasımpaşa lisesi,
karacaahmet mezarlığı ismi,
futbolda şike yasası maddeleri,
tuluyhan uğurlu mustafa kemal ve güneşin askerleri,
yedi güzel adam kütüphanesi,
servis minibüsü satılık,
batalla bursaspor,
bezmialem vakıf üniversitesi tıp fakültesi hastanesi şikayet,
sustalı bıçaklar fiyatı,
çiğ köfteci göztepe,
sana kal diyemem,
endonezya cumhuriyeti,
bomba ihbarı istanbul,
gaz bombası vole,