Cuma20.09.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ADANA
25 Mart 2015 - 05:17:38

Hüseyin Sözlü ile Volkan Bozkır selfie çekti

MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile 'selfie' yaptı.
Hüseyin Sözlü ile Volkan Bozkır selfie çekti 0 MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile 'selfie' yaptı.
"Avrupa Birliği'ne Üyelik Süreci ve Türkiye'nin Yeni AB Stratejisi" konulu toplantıya katılan Başkan Sözlü ve Bakan Bozkır, etkinliğin ardından vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Ardından Başkan Sözlü'nün yanına gelen iki kadın, 'selfie' yapmak istediklerini söyledi. Bunun üzerine Başkan Sözlü ve iki kadın Bakan Bozkır ile birlikte 'selfie' yaptı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu, yaşlı kadın nüfusu, meksika çıkmazı, üzüm zarfı, iphone nerede, endonezya ebola, torba yasa doğum yardımı, kemer satılık daire, telefon dolandırıcılığı çeşitleri, ıı.viyana kuşatması özet, seydişehir lisesi, anamur hal, iskenderun zorlu otomotiv, yaz saati uygulaması listesi, zorlu center gösteri salonu, işitme engelli çocuğun ailesine öneriler, burak yılmaz yıllık ücreti,