Çarşamba02.10.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
26 Temmuz 2015 - 22:07:46

Hakurk'ta PKK kampları vuruldu

Diyarbakır'da akşam saatlerinde kalkan çok sayıda savaş uçağının Hakurk'taki PKK kamplarını vurduğu ileri sürüldü.
Hakurk'ta PKK kampları vuruldu 0 Diyarbakır'da akşam saatlerinde kalkan çok sayıda savaş uçağının Hakurk'taki PKK kamplarını vurduğu ileri sürüldü.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Kuzey Irak'ta PKK'ya yönelik operasyonları bugün de sürüyor. Bu çerçevede bugün akşam saatlerinde Diyarbakır 8'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan çok sayıda savaş uçağı havalandı. Saat 20.00 sıralarında havalanan uçakların ağır bombardıman yüklü olduğu görüldü. Kuzey Irak'a doğru hareket eden uçakların, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin karşı tarafında bulunan Kuzey Irak'ın Hakurk bölgesindeki kampları vurduğu öğrenildi.
Kentte hava hareketliliği sürerken, operasyona ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

DENİZLİ, Haydar Baş, bedaş personel alımı, ebru şallı online, taksim eğitim ve araştırma hastanesi ulaşım, iç güvenlik paketi denetimli serbestlik, antalya eğitim ve araştırma hastanesi yeri, karamürsel eğitim merkezi komutanlığı, istanbul deniz müzesi içindekiler, nevruz da ne yapılır, ingilizce olumsuz cümleler, mustafa karaca sitesi, güneşli mahallesi bağlar sokak, konya güneysınır lisesi, nevruz bayramı etkinlikleri, yıldız usmanova seni severdim, muhammed mursi döneminde mısır dış politikası,