Pazartesi30.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - HAKKARİ
11 Temmuz 2015 - 21:25:29

Hakkari Şemdinli'de aile kavgası

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde husumetli aileler arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.
Hakkari Şemdinli'de aile kavgası 0 Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde husumetli aileler arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.
İlçenin Cumhuriyet Caddesi üzerinde, Gündoğan,Tekin, Atmaca ve Şen aileleri arasında daha önce husumet olduğundan dolayı taraflar arasında kavga çıktı. Çıkan kavgaya polis gaz ve plastik mermilerle müdahale etti. Öte yandan, ilçede bulunan sivil toplum örgütlerinin de aralarında bulunduğu bir çok sağduyulu kişi aileleri barıştırmak için girişimlerde bulunmaya başladı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Hakkari Şemdinli'de aile kavgası Hakkari Şemdinli'de aile kavgası Hakkari Şemdinli'de aile kavgası

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ankara Garı önündeki bombalı saldırı, Beytüşşebap Devlet Hastanesi, bahçelievler yaren cafe, fenerbahçe ülker kadrosu, üsküdar belediyesi plan notları, adıyaman üniversitesi fen bilimleri enstitüsü, hadise çok fena yakalandı, bayer leverkusen junioren, gönül işleri müzikler, kuru üzüm sözlük, ukrayna zaporoje şehri, kösem sultan evlat katili, muhtarlık seçiminde geçersiz oy pusulası, nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü maaşları, mobese kameraları kayıtları ne kadar saklanır, nüfus kaydı sorgulama, hamsi yavrusu,