Salı01.10.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - HAKKARİ
06 Eylül 2015 - 18:52:51

Hakkari Dağlıca'da çatışma: Şehit ve yaralılar var

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Dağlıca bölgesinde operasyona giden askeri zırhlı araçların geçişi sırasında patlama meydana geldi. İHA'nın telefonla ulaştığı Hakkari Valisi Yakup Canbolat şehit ve yaralıların olduğunu söyledi.
Hakkari Dağlıca'da çatışma: Şehit ve yaralılar var 0 Hakkari'nin Çukurca ilçesi Dağlıca bölgesinde operasyona giden askeri zırhlı araçların geçişi sırasında patlama meydana geldi. İHA'nın telefonla ulaştığı Hakkari Valisi Yakup Canbolat şehit ve yaralıların olduğunu söyledi.
Dağlıca'da 3 günden bu yana devam eden çatışma bölgesine giden Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç'ın (TTZA) geçişi sırasında patlama meydana geldi. İHA'nın telefonla ulaştığı Hakkari Valisi Yakup Canbolat şehit ve yaralıların olduğunu söyledi. Saldırının ardından bölgede operasyon başlatıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Hakkari Dağlıca'da çatışma: Şehit ve yaralılar var Hakkari Dağlıca'da çatışma: Şehit ve yaralılar var

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ali Sait Yılmaz, Nejad Melih Devrim, üsteğmen mustafa çelik, resmi işsizlik oranı, peşmerge ve işid savaşı, soru kitapçığı hazırlama, kumru tarifi oktay usta, kingston zip, varto uydu görünümü, işkur yalova, tarsus devlet hastanesi yatak sayısı, bachata instrumental, kürtçe ela gözlüm ne demek, konya emniyet müdürlüğü online işlemler özel güvenlik, rekor zıplama oyunu, emre belözoğlu askerlik, gap uçağı,